reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Biedroneczko duża ta twoja dzidzia:-) Super, że zdrowa. A to że owinięta pępowiną lepiej już teraz wiedzieć niż przy porodzie dopiero bo lekarze zawsze mogą wczesniej zareagować:-)

Hej Majówki!
Ja mam wizytę we wtorek o 9.40. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, ale trochę mnie moje nadciśnienie niepokoi. Czasem mam wrażenie, że mi zaraz pikawa z klatki piersiowej wyskoczy. Pomijając fakt, że puls mam zawsze powyżej 100 uderzeń na minutę...

Zobaczymy, co lekarz powie...

Ja też mam coś z pulsem. Od wtorku biorę Euthyrox 50mg zamiast 25mg i codziennie po jego wzięciu mam wrażenie że mi serce wyskoczy i czuję się taka podenerwowana i wszystko mnie wkurza. Dopiero po południu mi przechodzi. Przypisuję to zwiększeniu dawki Euthyroxu.

mavika ja też Euthyrox 50 biorę, może i masz rację bo ja nigdy nie wpadłam na to żeby przyspieszony puls przypisywać do działania tego leku. We wtorek mam lekarza, to zapytam.

reklama
Do góry