reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Wiikii super! musimy się pozytywnie nastawiać wzajemnie,wtedy każdej się uda!!! chyba przez dzisiejszy dzień znienawidzę Walentynki...:-(

Cześć dziewczyny:)
K.a.j.a, Citrus i Kartagina trzymam za Was krzciuki cobyście jak najszybciej wróciły do domu w dwupaku. co za dzień ..... :(
Ja jutro jadę na kontrolę mojej szyjki i proszę o trzymanie krzciuków. Mam nadzieję,że nie zostanę w szpitalu już jutro bo jestem umówiona do szpitala na podanie sterydów na rozwój płucek dziecka na 26.02

Wiki jak ja sie ciesze, że z malutką wszystko ok. Mała jeszcze podgoni wagowo. Jedni rodzą kruszynki inni średniaki a jeszcze inni małe serdelki. Noirel trzymam za was &&&

reklama
Wiki-moja corka w 42 tygodniu ciazy urodzila z waga 2950 ,,to niby bardzo malo :tak:ale jest zdrowa i do tej pory szczupla trudno ja podtuczyc :wiec nie mysl o tym bedzie wszystko dobrze ;-).Moim zdaniem lekarze tez potrafia przesadzac .

Do góry