reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
hej dziewczyny ja też już dziś po wizycie:)
wszystko ok, szykla się nie skróciła a nawet o milimetr dłuższa znaczy że szew dobrze trzyma. dzidzia tylko strasznie główką napiera w szyjkę i zrobiło się małe rozejście. lekarz chce mi w przyszłym tygodniu założyć jeszcze dodatkowo pessar żeby wzmocnić i by się nie zrobiło rozwarcie. koszt? kolejne 200zl... ale chyba warto dla bezpieczeństwa dzidzi:) może terminu doczekam:)

nadal bez potwierdzenia płci...

kartagina mi ostatnim czasie też się wydłużyła o 30 mm co mnie zdziwiłam bo wcześniej lekarz powiedział że raczej nie ma takiej możliwości...czemu musisz płacić za pessar?za szew też płaciłaś?

Ja po wizycie. Mój syn ma imponujące...jajka :) Macica podniosła mi się pod żebra ale na dole jest bardzo wysoko. Już wiem skąd ten brzuch nagle :)

Gratuluje udanych wizyt. :). Mnie czeka jutro
Dziewczeta przypomne na tym watku o liscie majowek, a szcegolnie o uzupelnieniu w plec, bedziemy mogly wstepnie podliczyc ile jest dziewczynek ile chlopcow :-D:-D

reklama
Dziewczyny ogromne gratulacje !!!
Fantactycznie że same dobre wieści :-D

Ja mam wizytę w czwartek o 18.15. Zobaczymy co tam u malucha i ile utyl :) ostatnie mial ok 451g a to byl dopiero 22 tydzień !!:szok:

Do góry