reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

Ewusia12 tez tak myśle ;p dzis wstalam z pozytywnym nastawieniem ;) nooo przed nami jeszcze tyle czasu ale znając życie zleci szybciutko :)

reklama
Oj mi w pierwszej ciąży tak się dłużyło:) każdy dzień liczyłam:p ale teraz mam rocznego berbecia to mi spokoju nie daje;) zaczyna chodzić powoli:) a ja biegam za nim:)

Wiecie co dziewczyny? Macie rację z tym pozytywnym myśleniem. Od dziś myślę pozytywnie. Nie napalam się na 100%, bo różnie może być, ale myślę pozytywnie!!!

Ewusia12 no to Tobie już na pewno zleci ten czas;p z drugim dzieciaczkiem biegającym po domu... :)
Mavika mam tak samo, musi być dobrze :))) !!!

Ewusia - ja to ciebie podziwiam ze tak szybciutko się zdecydowałaś :tak::tak::tak:, dla mnie jak młody miał rok to był najgorszy okres bo oczy trzeba było mieć wszędzie :-p:-p:-p

no jak na koniec października to już z całą pewnością będzie słychać serduszko :-) ... to ja w takim razie trzymam kciuki za wytrwałość do wizyty

Lorelain Oj dzięki:) oj tak cały czas oczy dookoła głowy:) Ale bardzo się cieszę z małej różnicy wieku. Ignaś uwielbia dzieci.. Mam nadzieję że będzie miał siostrzyczkę:) Wiem że będzie ciężko ale nie wyjdę z pieluch i wszystkie akcesoria i ubranka mam:)

Ewusia - jak sie zapytałam wczoraj synka podchwytliwie ( nie chciałam mu mówić ze jestem w ciąży) czy chciałby mieć braciszka albo siostrzyczkę. Na to oznajmił mi że tak, dwoje rodzeństwa. No to ja się go pytam czy wtedy oddałby by im swój pokój, a on na to po chwili myślenia: " nie mamusiu, ty oddasz swój pokój a ja biore kota" :-D:-D:-D

Lorelain oj jakiego masz fajnego synka! Mojemu to nie mam co mówić i tak nie zrozumie:p Ale wiesz, jak widzi inne dzieci to wystawia raczki i chce się przytulać.... :-) pieszczoch i cygan

Dwoje rodzeństwa?:D to może bliźniaki będą :D W gdańsku wczoraj urodziły się czworaczki a rodzice mają już trójkę:D

reklama
Do góry