reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Ewusia - ja to ciebie podziwiam ze tak szybciutko się zdecydowałaś , dla mnie jak młody miał rok to był najgorszy okres bo oczy trzeba było mieć wszędzie
-Lorelain-
Lorelain Oj dzięki oj tak cały czas oczy dookoła głowy Ale bardzo się cieszę z małej różnicy wieku. Ignaś uwielbia dzieci.. Mam nadzieję że będzie miał siostrzyczkę Wiem że będzie ciężko ale nie wyjdę z pieluch i wszystkie akcesoria i ubranka mam
-Lorelain-
Ewusia - jak sie zapytałam wczoraj synka podchwytliwie ( nie chciałam mu mówić ze jestem w ciąży) czy chciałby mieć braciszka albo siostrzyczkę. Na to oznajmił mi że tak, dwoje rodzeństwa. No to ja się go pytam czy wtedy oddałby by im swój pokój, a on na to po chwili myślenia: " nie mamusiu, ty oddasz swój pokój a ja biore kota"
Lorelain oj jakiego masz fajnego synka! Mojemu to nie mam co mówić i tak nie zrozumie Ale wiesz, jak widzi inne dzieci to wystawia raczki i chce się przytulać.... :-) pieszczoch i cygan
Dwoje rodzeństwa? to może bliźniaki będą W gdańsku wczoraj urodziły się czworaczki a rodzice mają już trójkę
Dwoje rodzeństwa? to może bliźniaki będą W gdańsku wczoraj urodziły się czworaczki a rodzice mają już trójkę
reklama
-Lorelain-
nie no na wizycie było widać jeden pęcherzyk, mam nadzieje że juz z niego nic więcej się nie wykluje