reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Iownka strasznie mi przykro :((

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt:) super zdjęcia dzidziolów.

A co do witamin to moja gin zaleciła mi takie, które mają dodatkową tabletkę z tłuszczami rybimi (+dha) rozglądałam się za nimi w necie i wcale nie są droższe niż te zwykłe więc chyba je zakupię :)

Iwonka... brak mi słów... tulę...

Gratulacje udanych wizyt i pięknych zdjęć dziewczyny !!!

A ja chyba dzisiaj czuje dzidziola !!! Czy to możliwe że już ???

Jeśli chodzi o witaminki to biorę Femibion Nantal 2 - bierze się od 13 tyg. ciąży do rozwiązania i na raz dwie kapsułki - jedna z olejem DHA a druga z witaminkami. W aptece zapłaciłam 65 zł za opakowanie ale znalazłam na allego apteke gdzie za 2 op. jest 70 zl wiec sobie kupie u nich.
Wcześniej brałam Femibion Nantal 1 (dla starających się i do konca 12 tyg. - ma bardzo dużo kwasu foliowego !!!) po ok. 30 zł paczka (na allegro mozna kupic 2 za 50 zł).
Wybrałam Femibion bo znam kilka dziewczyn, które to brały i mają śliczne zdrowe dzieciaki :-) nie mówię, ze dzięki temu na100% ale pewnie coś to ma wspólnego ;-)

Agara Feelis cudne dzieciaczki:) ja też wreszcie mogę się tym moim zdjęciem chwalić bo to ogólnie pierwsze zdjęcie z całej ciąży.

Ja chodzę do jednego gina i to mi wystarcza. Wiadomo, że mogłabym częściej maluszka podglądać, ale cóż.

ALG super, że czujesz maluszka!

Noelle- masz jeszcze czas zeby poczuc, wiekszosc kobiet czuje po 18 tygodniu, z moim synkiem tez nawet po 20 czulam ruchy, nie ma sie co nakrecac jeden czuje wczesniej drugi pozniej najwazniejsze by do 24 tygodnia dziecko dalo kopa mamie :)

reklama
Nia no wiem:D Ale juz bym chciala:D

Ja wogole jestem przewrazliwiona na punkcie swojej ciązy (zapewne jak kazda z na). Ostatnio zasypałam lekarzami pytaniami, na co on na mnie jak na wariatke spojrzał i powiedział:No przeciez Pani to wszystko wie;D

Co z tego ,ze całą ta ciąze,poród i połóg i całego noworodka mam w jednym palcu?? Ja sie pytam co z tego ?skoro nie potrafie tego przeniesc na Swoja ciąze??Panikuje momentami jakbym pierwszy raz o czyms takim jak ciaza slyszała;D

Do góry