reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Iownka strasznie mi przykro :((

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt:) super zdjęcia dzidziolów.

A co do witamin to moja gin zaleciła mi takie, które mają dodatkową tabletkę z tłuszczami rybimi (+dha) rozglądałam się za nimi w necie i wcale nie są droższe niż te zwykłe więc chyba je zakupię :)

Iwonka... brak mi słów... tulę...

Gratulacje udanych wizyt i pięknych zdjęć dziewczyny !!!

A ja chyba dzisiaj czuje dzidziola !!! Czy to możliwe że już ???

Jeśli chodzi o witaminki to biorę Femibion Nantal 2 - bierze się od 13 tyg. ciąży do rozwiązania i na raz dwie kapsułki - jedna z olejem DHA a druga z witaminkami. W aptece zapłaciłam 65 zł za opakowanie ale znalazłam na allego apteke gdzie za 2 op. jest 70 zl wiec sobie kupie u nich.
Wcześniej brałam Femibion Nantal 1 (dla starających się i do konca 12 tyg. - ma bardzo dużo kwasu foliowego !!!) po ok. 30 zł paczka (na allegro mozna kupic 2 za 50 zł).
Wybrałam Femibion bo znam kilka dziewczyn, które to brały i mają śliczne zdrowe dzieciaki :-) nie mówię, ze dzięki temu na100% ale pewnie coś to ma wspólnego ;-)

Agara Feelis cudne dzieciaczki:) ja też wreszcie mogę się tym moim zdjęciem chwalić bo to ogólnie pierwsze zdjęcie z całej ciąży.

Ja chodzę do jednego gina i to mi wystarcza. Wiadomo, że mogłabym częściej maluszka podglądać, ale cóż.

ALG super, że czujesz maluszka!

Noelle- masz jeszcze czas zeby poczuc, wiekszosc kobiet czuje po 18 tygodniu, z moim synkiem tez nawet po 20 czulam ruchy, nie ma sie co nakrecac jeden czuje wczesniej drugi pozniej najwazniejsze by do 24 tygodnia dziecko dalo kopa mamie :)

reklama
Nia no wiem:D Ale juz bym chciala:D

Ja wogole jestem przewrazliwiona na punkcie swojej ciązy (zapewne jak kazda z na). Ostatnio zasypałam lekarzami pytaniami, na co on na mnie jak na wariatke spojrzał i powiedział:No przeciez Pani to wszystko wie;D

Co z tego ,ze całą ta ciąze,poród i połóg i całego noworodka mam w jednym palcu?? Ja sie pytam co z tego ?skoro nie potrafie tego przeniesc na Swoja ciąze??Panikuje momentami jakbym pierwszy raz o czyms takim jak ciaza slyszała;D

Do góry