reklama
heh, czy zdrowe to się okaże, na razie ryzyko obliczyli, pewność to hy była po biopsji kosmówki albo amniopunkcji ale w związku z wynikami nie ma wskazań (no zobaczymy co powie ginek w środę) i może dobrze, bo wolałabym chyba nie podejmowac tej decyzji... jednak ta wolna betaHCG u mnie nieco za wysoka bo 2,633 MoM a norma 2,52 (to zwieksza ryzyko zespołu Downa), ale Pappa jest OK, bo 0,911 MoM a norma jest > 0,5 przy obliczaniu ryzyka z. Downa. ale to wszystko tylko dane statystyczne... straszny ze mnie pesymista ostatnio
fiołkowa, super, ze wszystko OK!!! a jaki wielki dzidulek!!!!!
fiołkowa, super, ze wszystko OK!!! a jaki wielki dzidulek!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kora czarne myśli wywal i ciesz się, że wyniki są jak najbardziej dobre!
Jak dla mnie nie masz powodu do niepokoju!
Jak dla mnie nie masz powodu do niepokoju!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Fiołkowa śliczny dzidziuś!!! Najważniejsze, że kosmówka się nie odkleja!
George fajny maluszek!
George fajny maluszek!
Zapominajka, dziękuję
Mam nadzieję, że moja macica już nic nie wykombinuje;-)
Kinga28, dzięki
Jeszcze nie pytałam, bo troszkę za wcześnie. Moja lekarka ma dobry sprzęt, ale chyba nie aż tak.
A tak w ogóle, to chyba od tygodnia czuję ruchy
Możliwe to?
Kinga28, dzięki
A tak w ogóle, to chyba od tygodnia czuję ruchy

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Fiołkowa ja czuję już 
Mój maluszek jest starszy niż na suwaczku i kosmówka na tylnej ścianie, więc lekarz stwierdził, że jak najbardziej

Mój maluszek jest starszy niż na suwaczku i kosmówka na tylnej ścianie, więc lekarz stwierdził, że jak najbardziej

Nia
Fanka BB :)
Gratuluje wszystkich udanych wizyt
fiolkowa-generalnie w drugiej ciazy szybciej sie czuje ruchy niz w pierwszej zapominajka pisala ze tez juz czula choc na tym etapie latwo tp pomylic z praca jelit ja jeszcze nie czulam w pierwszej ciazy czulam po 20tygodniu ale teraz tez wszyszko sie pojawia unie wczesniej
fiolkowa-generalnie w drugiej ciazy szybciej sie czuje ruchy niz w pierwszej zapominajka pisala ze tez juz czula choc na tym etapie latwo tp pomylic z praca jelit ja jeszcze nie czulam w pierwszej ciazy czulam po 20tygodniu ale teraz tez wszyszko sie pojawia unie wczesniej
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
Dziewczyny !oby wiecej takich wspanialych wiadmosci! no i zeby juz kazda nasza wizyta konczyla sie samymi dobrymi nowinami!