reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
heh, czy zdrowe to się okaże, na razie ryzyko obliczyli, pewność to hy była po biopsji kosmówki albo amniopunkcji ale w związku z wynikami nie ma wskazań (no zobaczymy co powie ginek w środę) i może dobrze, bo wolałabym chyba nie podejmowac tej decyzji... jednak ta wolna betaHCG u mnie nieco za wysoka bo 2,633 MoM a norma 2,52 (to zwieksza ryzyko zespołu Downa), ale Pappa jest OK, bo 0,911 MoM a norma jest > 0,5 przy obliczaniu ryzyka z. Downa. ale to wszystko tylko dane statystyczne... straszny ze mnie pesymista ostatnio:(

fiołkowa, super, ze wszystko OK!!! a jaki wielki dzidulek!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zapominajka, dziękuję :) Mam nadzieję, że moja macica już nic nie wykombinuje;-)

Kinga28, dzięki :) Jeszcze nie pytałam, bo troszkę za wcześnie. Moja lekarka ma dobry sprzęt, ale chyba nie aż tak.

A tak w ogóle, to chyba od tygodnia czuję ruchy:szok: Możliwe to?

Gratuluje wszystkich udanych wizyt
fiolkowa-generalnie w drugiej ciazy szybciej sie czuje ruchy niz w pierwszej zapominajka pisala ze tez juz czula choc na tym etapie latwo tp pomylic z praca jelit ja jeszcze nie czulam w pierwszej ciazy czulam po 20tygodniu ale teraz tez wszyszko sie pojawia unie wczesniej

reklama
Do góry