reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
ja mam moją półtwarzyczkowo :D ale liczę że się w końcu obróci jak trzeba.
Ewelinka może już niedługo coś ruszy, zasuwaj po schodach i bzykaj męża!

na razie nic bo ja mam jeszcze prawie 4 tygodnie do terminu więc po prostu kazała spać i leżeć na prawym boku i czekamy aż się całkiem obróci, a jak nie to nie wiem, widzę się z położną 13/05 i wtedy pewnie mi powie co dalej ...

moja takie jazdy w brzuchu wyprawia że ja jestem pewna że obraca się tą buźką we wszystkie strony... Wydaje mi się że jak się zagnieździ już w miednicy, to raczej tą dobra stroną...

ja widzę, ze chyba połowa majówek w kwietniówki się zmieniła ;-)

po wizycie: mały waży około 2700 kg i wszystko w porządku, jak zwykle lekarz stwierdził, że usg zrobi mi na następnej wizycie dopiero, ale mówię mu ze obiecał pomierzyc na tej i chce teraz...no to znam tylko szacunkową wagę:confused2: następna wizyta 13.05, więc chyba nie zakłada, że rozpakuję się wcześniej...ale nadzieję zawsze mogę miec na 10.05 chociaż, bo niestety stopy zaczęły puchnąc pod koniec dnia (zwłaszcza jak się ciepełko zrobiło), palce u rąk czasem drętwieją, no i usta mam NON STOP!!!!!!!! suche...oj, ciężkawo już:sorry:

Ja po ktg. Pierwsze 15 min książkowe a kolejne istne wariactwo;) ale że Matylda nie próżnowala i ani myślała pospac to gin stwierdziła że widać taka temperamentna i juz. Za tydzień wizyta z usg. Mam ten tydzień się oszczędzać i dotrwac. Potem gin stwierdziła że wyda mi zgodę na poród; )))

jedyne co mam dołóżyć przez ten tydzień nospę 3x1 do magnezu...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry