reklama
citrus
Fanka BB :)
Zapominajka, sama nie wiem, czy wolałabym zacząć rodzić od razu, czy jeszcze pospacerować ze dwa tygodnie... Ale chyba jednak rodzić, bo Klusek duży, nie umęczyłabym się tak mocno pewnie No i lepiej mieć z głowy, niż się stresować, a jak się dziewczyny zaczną rozpakowywać, to i nerwówka w głowie się pojawi, że wszystkie JUŻ, a ja JESZCZE...
Mdła
Fanka BB :)
Zapo ja mam wizyte teraz na 19.04. ustalona.Cale szczescie do swojego lekarza :-) Jakos sie wyciszylam i nie nastawiam sie na nic.Bedzie co ma byc Niedlugo Malutka bedzie z nami a czy to bedzie 2 dni w ta czy w tamta...Oczywiscie moje skurcze wystepuja nadal.Nauczylam sie juz z nimi zyc Porzucilam wyobrazenia,ze one cos znacza
Cytryn super!To juz tak "niedaleko"!
Chmurka to sie nie daj wykurzyc do domu!Maja byc grzeczni bo ich myszy zjedza ;-)
Cytryn super!To juz tak "niedaleko"!
Chmurka to sie nie daj wykurzyc do domu!Maja byc grzeczni bo ich myszy zjedza ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mdła i słusznie. Tak trzymaj :-)
reklama
Sun7, Zapo zaczynam wam zazdrościć że wiecie kiedy...
mi wyjmą ten szew i dopiero będę jak bomba zegarowa!!!! też bym chciała zaliczyć przyszły albo następny tydzień...
mavika jak na moje oko to szyjkę masz dość sporą!! moja ma pół centymetra i też jest rozwarcie! z synkiem miałam rozwarcie w 22 a doczekałam 26tyg tyle że też z króciutką szyjką... szkoda że musisz czekać w szpitalu a nie w domu..
aneta trzymaj się dzielnie i wracaj do nas po weekendzie!!
Aisha w sumie to i dobrze że cc, po co ryzykować??
Citrus och jak szybko po wizycie!! fajnie że idziesz tak spokojnie do przodu! do końca 37 jeszcze troszkę! masz niziutko jak jak więc może faktycznie rozpakujemy się razem
Nia super!! do 30 jeszcze troszkę!
mi wyjmą ten szew i dopiero będę jak bomba zegarowa!!!! też bym chciała zaliczyć przyszły albo następny tydzień...
mavika jak na moje oko to szyjkę masz dość sporą!! moja ma pół centymetra i też jest rozwarcie! z synkiem miałam rozwarcie w 22 a doczekałam 26tyg tyle że też z króciutką szyjką... szkoda że musisz czekać w szpitalu a nie w domu..
aneta trzymaj się dzielnie i wracaj do nas po weekendzie!!
Aisha w sumie to i dobrze że cc, po co ryzykować??
Citrus och jak szybko po wizycie!! fajnie że idziesz tak spokojnie do przodu! do końca 37 jeszcze troszkę! masz niziutko jak jak więc może faktycznie rozpakujemy się razem
Nia super!! do 30 jeszcze troszkę!