reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Zapominajka, sama nie wiem, czy wolałabym zacząć rodzić od razu, czy jeszcze pospacerować ze dwa tygodnie... Ale chyba jednak rodzić, bo Klusek duży, nie umęczyłabym się tak mocno pewnie :-p No i lepiej mieć z głowy, niż się stresować, a jak się dziewczyny zaczną rozpakowywać, to i nerwówka w głowie się pojawi, że wszystkie JUŻ, a ja JESZCZE... :-p

Zapo ja mam wizyte teraz na 19.04. ustalona.Cale szczescie do swojego lekarza :-) Jakos sie wyciszylam i nie nastawiam sie na nic.Bedzie co ma byc :tak: Niedlugo Malutka bedzie z nami a czy to bedzie 2 dni w ta czy w tamta...Oczywiscie moje skurcze wystepuja nadal.Nauczylam sie juz z nimi zyc :happy: Porzucilam wyobrazenia,ze one cos znacza :-D
Cytryn super!To juz tak "niedaleko"!
Chmurka to sie nie daj wykurzyc do domu!Maja byc grzeczni bo ich myszy zjedza ;-)

no i już wszystko żeście napisały, co i ja bym chciała, więc tylko GRATULACJĘ przekazuję po wizytach, kciuki na wizyty i bardzo się ciesze, że jakoś nam ten kwiecień mija w dwupakach, chociaż już coraz bliżej.....:-)

ja dzis po wizycie, wszystko dlugie zamkniete i wszystko ok, tylko mala nadal glowka w gore ale ze cc to nie ma roznicy, wiec do 30 dotrzymam :)

reklama
Sun7, Zapo zaczynam wam zazdrościć że wiecie kiedy...
mi wyjmą ten szew i dopiero będę jak bomba zegarowa!!!! też bym chciała zaliczyć przyszły albo następny tydzień...

mavika jak na moje oko to szyjkę masz dość sporą!! moja ma pół centymetra i też jest rozwarcie! z synkiem miałam rozwarcie w 22 a doczekałam 26tyg tyle że też z króciutką szyjką... szkoda że musisz czekać w szpitalu a nie w domu..

aneta trzymaj się dzielnie i wracaj do nas po weekendzie!!

Aisha w sumie to i dobrze że cc, po co ryzykować??

Citrus och jak szybko po wizycie!! fajnie że idziesz tak spokojnie do przodu! do końca 37 jeszcze troszkę! masz niziutko jak jak więc może faktycznie rozpakujemy się razem:)

Nia super!! do 30 jeszcze troszkę!

Do góry