reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Łaaaaaaaaaaaaaa ale wieści :)

Kartagina i nie zrobiłaś tego zdjęcia:-(?????? Było by bezcenne.

Mi też się wydaje, że jak ten worek się rozwiąże to się posypią te nasze dziecioki .... już się nie mogę doczekać ;-):-):-):-)

ALG ooooo ja Cie...jaki tluscioszek:-D Gratuluje udanej wizyty!!:* no i szyjka super! Bo moja bez zmian 2,5cm:crazy:Teraz jak sie moze skaracac to franca sie trzyma:happy2:

Gratuluję dziewczyny super wieści.
U mnie niestety nie tak optymistycznie. Szyjka od poniedziałku skróciła się z 1,66 do 1,27cm i rozwarła. Jutro rano znów do tego zawszoego szpitala. Najgorsze że nie wiem na ile ale już do końca. Mógłby wyjść już za 2 tygodnie...

tylko chwilka to o czym piszesz to jakis koszmar, jak tak czytam komentarze dziewczyn z wysp to ciesze sie ze jednak podjelam decyzje o prowadzeniu ciazy i porodzie w Polsce. Trzymam oczywiscie kciuki mocno zacisniete zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i zebys dotrwala do tego 17 maja!!!
olga dobrze ze z dzidzia ok, moze jeszcze troszke posiedzi w brzuszku u mamusi:)
ninnette brak słów, co za palant z tego lekarza!!!
noelle napewno to jakiś błąd pomiarów, nie może być inaczej!!!
kartagina suuper wiesci, fajnie ze tak dlugo wytrzymalas i wciaz jestes w dwupaku:)
sun super wiesci, juz niedlugo i bedziesz tulic swoje male szczescie!!!

Ja tez jestem dzis po wizycie. No i tak jak Ty mavika rowniez jutro rano szpital niestety. Napewno do poniedzialku co najmniej:/ Mam miec robione przeplywy, ktg, usg, bo dzisiaj nie mialam a lekarz stwierdzil i tak ze mam jaks maly brzuch, chociaz mi sie az taki maly nie wydaje, takze zobaczymy, aaa i pobral mi dzisiaj gbs. Szkoda tylko ze wypadlo mi to na weekend no ale coz jakos to bedzie!!!

reklama
Do góry