reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
o ja dzieci dzieci nadchodzą, jaaa zazdroszczę wam, moja pewnie mi jeszcze numer wykręci i każe na siebie czekać :>
Łaaaaaaaaaaaaaa ale wieści
Kartagina i nie zrobiłaś tego zdjęcia:-(?????? Było by bezcenne.
Mi też się wydaje, że jak ten worek się rozwiąże to się posypią te nasze dziecioki .... już się nie mogę doczekać ;-):-):-):-)
Kartagina i nie zrobiłaś tego zdjęcia:-(?????? Było by bezcenne.
Mi też się wydaje, że jak ten worek się rozwiąże to się posypią te nasze dziecioki .... już się nie mogę doczekać ;-):-):-):-)
Noelle1986
ALG ooooo ja Cie...jaki tluscioszek Gratuluje udanej wizyty!!:* no i szyjka super! Bo moja bez zmian 2,5cmTeraz jak sie moze skaracac to franca sie trzyma
mavika
Gratuluję dziewczyny super wieści.
U mnie niestety nie tak optymistycznie. Szyjka od poniedziałku skróciła się z 1,66 do 1,27cm i rozwarła. Jutro rano znów do tego zawszoego szpitala. Najgorsze że nie wiem na ile ale już do końca. Mógłby wyjść już za 2 tygodnie...
U mnie niestety nie tak optymistycznie. Szyjka od poniedziałku skróciła się z 1,66 do 1,27cm i rozwarła. Jutro rano znów do tego zawszoego szpitala. Najgorsze że nie wiem na ile ale już do końca. Mógłby wyjść już za 2 tygodnie...
anetai84
tylko chwilka to o czym piszesz to jakis koszmar, jak tak czytam komentarze dziewczyn z wysp to ciesze sie ze jednak podjelam decyzje o prowadzeniu ciazy i porodzie w Polsce. Trzymam oczywiscie kciuki mocno zacisniete zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i zebys dotrwala do tego 17 maja!!!
olga dobrze ze z dzidzia ok, moze jeszcze troszke posiedzi w brzuszku u mamusi
ninnette brak słów, co za palant z tego lekarza!!!
noelle napewno to jakiś błąd pomiarów, nie może być inaczej!!!
kartagina suuper wiesci, fajnie ze tak dlugo wytrzymalas i wciaz jestes w dwupaku
sun super wiesci, juz niedlugo i bedziesz tulic swoje male szczescie!!!
Ja tez jestem dzis po wizycie. No i tak jak Ty mavika rowniez jutro rano szpital niestety. Napewno do poniedzialku co najmniej:/ Mam miec robione przeplywy, ktg, usg, bo dzisiaj nie mialam a lekarz stwierdzil i tak ze mam jaks maly brzuch, chociaz mi sie az taki maly nie wydaje, takze zobaczymy, aaa i pobral mi dzisiaj gbs. Szkoda tylko ze wypadlo mi to na weekend no ale coz jakos to bedzie!!!
olga dobrze ze z dzidzia ok, moze jeszcze troszke posiedzi w brzuszku u mamusi
ninnette brak słów, co za palant z tego lekarza!!!
noelle napewno to jakiś błąd pomiarów, nie może być inaczej!!!
kartagina suuper wiesci, fajnie ze tak dlugo wytrzymalas i wciaz jestes w dwupaku
sun super wiesci, juz niedlugo i bedziesz tulic swoje male szczescie!!!
Ja tez jestem dzis po wizycie. No i tak jak Ty mavika rowniez jutro rano szpital niestety. Napewno do poniedzialku co najmniej:/ Mam miec robione przeplywy, ktg, usg, bo dzisiaj nie mialam a lekarz stwierdzil i tak ze mam jaks maly brzuch, chociaz mi sie az taki maly nie wydaje, takze zobaczymy, aaa i pobral mi dzisiaj gbs. Szkoda tylko ze wypadlo mi to na weekend no ale coz jakos to bedzie!!!
Noelle1986
aneta mavika no to siw trzymajcie lasexzki i piszcie do nas ze szpitali w miarw mozliwosci!!! kciuki zacisniete!!!
A ja sie jutro dowiem czy szpiral na ominie czy nie:-/
A ja sie jutro dowiem czy szpiral na ominie czy nie:-/
natalia_bis
Dziewczyny trzymam kciuki żeby te Wasze pobyty szpitalne w miarę bezstresowo minęły
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mavika współczuję szpitala i trzymam kciuki, żeby cię do samego końca jednak nie trzymali!