reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Ja dzisiaj po standardowej wizycie i wszystko ok. ciśnienie 148/89 - ale powiedziałam że się dobrze czuje i że nie pójdę do szpitala (bo chcieli mnie znowu wysłać) serducho biło jak dzwon.. Mała ustawiona już główką i chyba juz tak zostanie. Szkoda bo nastawiłam się już na cesarke.. no ale cóż będę musiała przeżyć ten koszmar porodowy po raz kolejny.

Mysiak - super gratulacje fajnie że pokazał klejnoty teraz masz pewność na 100 % przynajmniej

Ostatnia edycja:
Mysiak najsedreczniejsze gratulacje!

Ja po dzisiejszym ktg znów miałam mierzoną szyjkę no i niestety z 2 cm zrobiło się 1,4...Na ktg skurczybyki się rysują. Nie wiem jak to się skończy...W czwartek idę na przepływy w tych węzłach magiczcnych na pępowinie.

eklerkaa ja też zawsze u lekrza mam wysokie ciśnienie.ostatnio 150/99 plus 130 a domu jak mierze to wszystko cacy 120/80.
Mavika trzymaj się kobieto,odpoczywaj!

Mysiak gratuluję synka i długiej szyjki :)
Eklerka super, że Twoja wizyta również udana :)
Mavika coś Twoja szyjka nieładnie się skraca :/ trzymam kciuki za czwartek, za przepływy.

Co do ciśnienia mam to samo u lekarza wychodzę jak wysoko-ciśnieniomierz a w domu jak umarlak mam takie niskie. Syndrom białego fartucha :p

reklama
Do góry