reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Citrus no ja też mam nospę w razie jakby mimo brania fenka pojawiły się bóle jak na okres. Myślę że rzeczywiście te twardnienia mogą się w jakiś sposób różnić od bóli okresowych, bo mi np brzuch aktualnie w ogóle nie twardnieje, a te bóle też miałam ostatnio we wtorek, ale widać zrobiły swoje.

No właśnie dlatego się zastanawiam! Nawet nie wiem, pod jakimi hasłami tego szukać w Googlach, żeby się dowiedzieć, o co chodzi i z czym to się je :dry:

citrus, ja też ostatnio się nad tym zastanawiałam, ale niestety odpowiedzi nie znalazłam..
mi twardnieje brzuch nawet jak leżę, ale mam wrażenie że to jelita też swoje robią, bo nie potrafię odróżnić, czy to stwardniały brzuch od skurczy czy zwyczajnie jelita...:crazy:

Citrus, Marciosz, Chmurka gratuluję udanych wizyt, oby takie dobre wieści do końca były.
Aniaczek przykro mi, że musisz leżeć ale już tak niewiele zostało że nawet nie wiesz kiedy minie. Poza tym Wiktorek też ma już ładną wagę :)

reklama
Citrus fajnie ze nie przytyłaś!wszystko mały pochłania! a Mati naprawdę duży!!! jak leżymy to hodujemy te nasze nasionka!!!
a jak twardnieje brzuch cały to jest podobno większy skurcz bo CAŁA macica się stawia i nie wpływa tak na skracanie szyjki niż te bóle w dole- one generalnie nie fajnie wpływają na szyjkę no i pewnie jedne i drugie równie niebezpieczne!!

Eklerka to chyba nie zależy od płci, ja mam córę i waży 2400 to też duża. leżenie swoje robi

noirel jak na leżącą i zagrożoną to bardzo rzadko masz wizyty, powinny być co 2-3tyg!

Aniaczek Twój też ładnie waży! ale klocki już nosimy! będę dumna z ciebie jak dotrwasz tego 37 ale myślę że już nie jest źle!!

NO TO LEżYMY BABECZKI!:)

Do góry