reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Cytryna - no to ladnieeee... Spokojnie urodzisz ponad 4 kg dziecko. Moja niecałe 2 kg ważyła w 32 tyg ale to dziewczynka i może dlatego. Michał identycznie ważył co twój teraz i 4 kg chłop wyszedł ;) wypchnies,z wypchniesz nie masz innej opcji;)

Nie pisz tak że jak wiadro bo to jest bzdura!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mysiak ja też się faszeruję magnezem i też mi wyciszył skurcze. Wczoraj na ktg wyszły tylko 2 niewielkie. Do tego moja kochana ginka nie mogłaby spac gdyby mnie pusciła na święta bez kontroli szyjki i szybko mnie zbadała - szyjka się minimalnie wydużyła, ładnie zamknięta. Leżenie popłaca! Serduszko ładnie bije więc węzły na pępowinie nadal luźne. Byle do połowy kwietani, a potem już leżakowanie w szpitalu i finisz!

Kasienkagd mnie z usg też wyszedł 10 maja a nie 21. :)

citrus to chyba cc się szykuje co?:)

citrus - gratuluje udanej wizyty ,maluszek juz calkiem spory a z ta waga twoja to pewnie wszystko co jadlas poszlo w maluszka:-).

Mavika, super że i u Ciebie wszystko okej! A że szyjka dłuższa, to nie od leżenia, a od braku skurczy ;-)
O CC nic mi nie wiadomo póki co. Wolałabym chyba jednak naturalnie :tak:

reklama
Citrus ciesze się, że wszystko dobrze :happy2: teraz już musi tak być to końca. ( conajmniej do końca 37 tygodnia )

Ja też już po wizycie :) i jestem bardzo uspokojona...bo ostatnio trochę panikowałam w związku z tymi skurczami.

W ciągu 3 tygodni przybrałam na wadze 2 kg ! Wspaniale :happy2: czyli jest już 5 na plusie. Nareszcie się coś ruszyło. Wszystko pozamykane, brzuszek wysoko.Infekcja z dróg moczowych poszła precz. Doktor orzekł, że te skurcze nic złego u mnie nie powodują więc spokojnie dotrwam do terminu ( oby mial racje ).

Jak tak patrze na wagę niektórych dzidziusiów to naprawdę imponujące :)

Do góry