reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

mavika-Twoja gin super babka, trzymaj sie 2 tyg albo i dluzej

kora
-2900? wow!!!!!!

female-2,5kg to tez nie malo juz, a cisnienie po zwiekszonej dawce moze sie usokoi...a nie masz tzw syndromu bialego fartucha????

reklama
Efekt fatrucha też mam ale w ciąży podniosło mi sie znacznie ciśnienie eh. no i jeszcze ta woda zatrzymana w organizmie swoje robi eh

Gratuluje udanych wizyt!
2900 WOOOOW duzy chlopak.Niezle...Kora jakie dorodne malenstwo!
Mavika tak sie ciesze,ze z ginka ok.Nie taki diabel straszny...;-)

Famale trzymaj sie dzielnie.Trzymym &&& zeby leki pomogly.A na wode w organizmie chyba calkowite odstawienie soli?Czy ty juz niesolona jestes?

Nigdy właściwie nie soliłam jakoś a w ciąży praktycznie odstawiłam sól i brałam 2x Medargin. Teraz mam potrojona dawe na ciśnienie i 3x Medargin. Ten tydzień probujemy po dobroci a w piątek sie okaże czy...

a) wprowadzamy leki na odwodnienie
b) jw + szpital

No to trzymamy &&&!Oby sie powiodlo po dobroci.
Nade mna przez mdlosci caly czas widmo szpitala wisialo.I wyglada na to,ze sie udalo i pojde dopiero w celach porodowych.O przepraszam-jutro jade ze wszystkimi dokumentami sie zameldowac.Zeby miec wolna glowe w "godzinie 0" i nie odpowiadac na pytania o ostatnia miesiaczke itp...

famale to 3mam kciuki żeby obyło się bez szpitala...
kora kawał chłopa Ci rośnie:p

oby już do końca same dobre wieści tutaj:)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :)
Mdła trzymam &&&&.

Ja też po usg. Gabrysi nic między nogami nie wyrosło, tak, że nadal jest dziewczynką :-);-)
Waga małej to 1800 g, a wiek wg. pomiarów to 31 + 5 :/ więc to prawie dwa tyg. do tyłu, ale wg. lekarzy wszystko ok :)
Reszta pomiarów w normie.

reklama
Do góry