reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
dzięki dziewczyny:) ja tez niew iem jak urodze, jak miałam problemy przy 3250.... ale lekarz powiedział, ze najwyzej zastanowimy sie nad cesarką, bo i wiek mój już "słuszny"... byłam dzisiaj u "nowego" lekarza na prywatnej wizycie, udało mi sie wkręcić - viceordynator oddziału w szpitalu gdzie chce rodzic... pwoiedział, ze popilotuje do końca i się zastanowimy co robić... ponadto powiedział, ze z OM to ja teoretycznie powinnam rodzić w okolicach 8-10 maja, ale sądząc po rozmiarach to "będziemy sie czujnie przyglądać"... no i ja zakładam, ze to USg tym razem przesadziło w górę o te 20-30 deko.... w końcu 3 tygodnie temu było szacowane 1900:shocked2: a ja wcale nie przybrałam na wadze, wręcz 20 deko mniej... czyli od początku ciaży (pierwsze ważenie w 8 tygodniu) jestem do przodu o całe 1,4 kilo:szok:

sorry dziewczyny, ale padam na twarz - rano ponadrabiam....

reklama
No i jestem po wizycie. Szyja długa i zamknięta. Grześ waży 2,5kg. Tylko to moje ciśnienie... dawka leku na ciśnienie zwiększona. Gin grozi szpitalem eh. No i jeszcze to zatrzymanie wody w organizmie mam. Waga pokazała, że w 4 tyg 5 kg na plusie mam. Szok. Gin mówi, ze połowa to jak nic woda...

Do góry