reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Dziewczyny jestem z innego wątku ale przekazuję wieści od Noelle " Hej hej !!z tej strony noelle:-) Melduje sie ze szpitala....BB tu nie dziala:-/ U mnie po wizycie zagrazajacy porod przedwczesny:-/ szyjka bardzo skrocona....skurcze pojedyncze....mala znowu podpadla z.waga
.wiec i to beda sprawdzac.Daj znac dziewczyna.pozdrawiam i trzymajcie kciuki co bysmy w dwupaku wrocily"

o matko, aż mi się ciepło zrobiło jak usłyszałam że Noelle w szpitalu :baffled:wiedziałam że ma wizytę o 10.00, ale że skurcze...hmm oby nic złego się nie działo! kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&

Hej,

Przepraszam że dopiero teraz, ale nie mialam telefonu caly dzien i dopiero odpalilam PC. Dostalam ok 12.30 takiego SMSa od Noelle.

"hej.dostalam skierowanie do szpitala i mam od razu jechac. wiec jade. szyjki praktycznie brak, rozwarcia na szczescie tez, skurcze jakies sa, mala jest za mala. wiec sprawdzaja przeplywy itd. itd... Trzymajcie kciuki! odezwe sie jak bede wiedziec cos wiecej wiedziec."

A teraz po moim pytaniu czy wszystko ok:

"hej! już dobrze. skurcze sie po kroplowce uspokoily. Rozwarcia brak. leze sobie bez zadnych dolegliwosci na chwile obecna :) pozdrawiam !!! :*"

reklama
Kurna, mnie na krótszą szyjkę zakładali szew (1,4 cm!), ale Noelle jest już chyba w zbyt wysokiej ciąży na jakiekolwiek działania, prócz wyciszania skurczy. Najważniejsze, że udało się je wyhamować!

Do góry