reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
Mavika - super zazdroszcze Ci gina widac że sie martwi i chce jak najlepiej !!
marciosz
Fanka BB :)
Mavika najważniejsze że Cię dobrze potraktowała i zapewne uspokoiła Może teraz dzieciątko będzie spokojne w brzuszku i dłużej posiedzi
hej laski, ja na razie na szybko, bo jeszcze nie odrobiłam sie po całym dniu gonienia a J. jeczu ze głodny miałam KTG - wszystko OK, szyjka OK, nic się nie dzieje, "jeszcze wszystko pzred nami"
a Tomek (nie-ułomek) z pomiarów wynika, ze ma wagę ok. 2900 a tu jeszcze miesiac
dobra, na razie tyle, wpoadnę wieczorem albo rano, to nadrobię resztę
a Tomek (nie-ułomek) z pomiarów wynika, ze ma wagę ok. 2900 a tu jeszcze miesiac
dobra, na razie tyle, wpoadnę wieczorem albo rano, to nadrobię resztę
reklama
coś mi się BB wiesza i posty znikają...ja pessar miałam zakładany przy rozpulchnionej szyjce 2cm,ale o sterydach nikt mi nic nie mówi,więc może się obejdzie bez...a wiecie że kiedyś te pessary były z porcelany i trzeba było samemu je ściągać na noc i zakładać rano???
moja sis z rozwarciem nie zgodziła się na szew i leżała bez niczego ok.3 mc (dokładnie nie pamiętam) też ciężko było ją utrzymać w łóżku...dostała sterydy,proszki rozkurczowe brała tylko 4 dni jak skurcze silne były,a dziecko urodziła w terminie:-) więc to też jest bardzo indywidualna sprawa,każda szyjka inna:-)
moja sis z rozwarciem nie zgodziła się na szew i leżała bez niczego ok.3 mc (dokładnie nie pamiętam) też ciężko było ją utrzymać w łóżku...dostała sterydy,proszki rozkurczowe brała tylko 4 dni jak skurcze silne były,a dziecko urodziła w terminie:-) więc to też jest bardzo indywidualna sprawa,każda szyjka inna:-)