reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
to ja się przywitam na tym wątku - przepraszam, że tak się pojawiam i znikam, ale znowu jestem w szpitalu :crazy:
w środę wieczorem urwał mi się film i całe szczęście, że A. już był w domu, to mnie zawiózł na IP
ocknęłam się dopiero w samochodzie
a wszystko przez niskie ciśnienie
ja niby je kontroluje, bo normalnie mam niskie, ale żadnych skoków nie miałam, tylko ta potworna senność od kilku dni mnie męczyła
dostałam kroplówkę z fenkiem, potem glukozę i zostawili mnie na obserwację
wszystkie badania na cito w normie, cukier OK, więc tylko to ciśnienie mi sztucznie podnoszą - znowu mam kolejne leki :eek: no ale przynajmniej skurcze udało się wyhamować i mnie nie pocięli :happy:
znowu się wywinęłam :happy:
dobrze, że tym razem z kompa mogę korzystać, to poczytam BB

Kartagina - trzymaj się dziewczyno ! leż z zadkiem w górze i jak najmniej pozycji siedzącej, półsiedzącej itp
moja szyjka zgładzona i mam rozwarcie na 2 palce, ale leżę i przy tej ilości leków, którą biorę nie postępuje, więc DAMY RADĘ !

Citrus - moje dziecię też tak rośnie, może to na tym fenku :rofl2: ale dzięki temu, że już takie duże i że ułożone jest dość wysoko, to mniej się martwię
tak trzymać ! :tak:
fajnie, że lejka już nie masz :happy:

Mavika - myśl pozytywnie, damy radę :tak:

GRATULUJĘ innych udanych wizyt :tak:

Cytrynko tak się cieszę że takie wieści!! rewelacja!!! leżysz, oszczędzasz się i masz tego efekty!:) twój synuś też duży, ale rodzić jeszcze nie chcemy!:)

ja mam w czwartek przed świętami wizytę więc znów dzień po dniu będziemy się spowiadać:)

ullana ja jak zwykle jak was czytam to zaczynam pozytywnie myśleć! nie sądziłąm że forum przyniesie mi tyle nadziei!! damy radę, nie może być inaczej!!
a długo w tym szpitalu cię potrzymają?? mam nadzieję że jeszcze powrócisz do domu?? oby!

Ostatnia edycja:
Noirel, nie dostaję żadnego Macmiroru ani nic. W szpitalu nic na ten temat nie mówili, ginekolog też nie wspominał.

Kartagina, "oszczędzam" w cudzysłowie ;-) W ciągu dnia i tak spędzam na nogach dobre pół godziny do 45 minut, a to na siku, a to na prysznic, a to jakąś surówkę chociaż do obiadu zrobić. Dla nóg moich lepiej, gdy tak chociaż przez parę minut się poruszam.

Citrus gartuluje super wiesci:)

Ullana trzymam &&&& za szybkie wyjscie w 2 paku ze szpitala.a z cisnieniem to witaj w grupie ja tez mam teraz niskie i tez mi strasznie slabo ale na szczescie jeszcze ani razu nie odplynelam choc wiele razy malo brakowalo.

reklama
citrus - z Twojego Mateuszka będzie chyba nasz forumowy gigancik;-)

ullana - trzymaj się dzielnie!!!:tak:

A ja się nie mogę do ginki dodzwonić, bo cały czas poczta głosowa się zgłasza. Na pewno przez tą śnieżycę:baffled:

Do góry