reklama
Cytryna nie narzekaj dobrze że duży,zresztą na koniec mniej przybiera więc spokojnie możesz się zmieścić w "granicach normy":-)
ja umieram z ciekawości ile mój waży,ostatni pomiar miał 600gr...więc mam nadzieję że do dziś już przybrał do 2kg
ja umieram z ciekawości ile mój waży,ostatni pomiar miał 600gr...więc mam nadzieję że do dziś już przybrał do 2kg
mavika
Fanka BB :)
Citrus, no chcą zrobić tą krzywą cukrową jeszcze raz jutro dlatego tu kibluję do poniedziałku. Ale podobno do 2 tyg do przodu jest wszystko ok. A on tylko na tym jednym jedynym USG przedwczoraj wyszedł taki bo już wczoraj u innej dr wyszło jak zwykle - 1 tydzień do przodu. Ten cały profesorek chce pokazać chyba co to nie on. Ja tam nie wierzę w żadne hipertrofie tylko się wk**** że leżę tu bez sensu gdy pół oddziału wyszło na weekend do domu...
Kasienkadg
Cytrynko - ty dobrze wiesz co o zaparcia , wiec i 5kg Mateusza wycisniesz
Ale duze te wasze dzieciaczki juz
Moj tez od poczatku jest kilka dni do przodu
Ale duze te wasze dzieciaczki juz
Moj tez od poczatku jest kilka dni do przodu
noirel a kiedy wizytujesz??
citrusku lepiej żeby miał do 4 kilo albo mniej! moja kuzynka rodziła 4 coś i przy porodzie pękła aż do odbytu i wewnątrz nogi- w pachwinie... ja to tego sie najbardziej boję przy sn.. wczoraj dok powiedział mi że nie widzi przeciwskazań do sn, mój szew po cc ładnie wygląda, a dzidziol za duży pewno nie będzie, mówił że byle po 34 to będzie bardziej zdolny do sn bo wydolny oddechowo
citrusku lepiej żeby miał do 4 kilo albo mniej! moja kuzynka rodziła 4 coś i przy porodzie pękła aż do odbytu i wewnątrz nogi- w pachwinie... ja to tego sie najbardziej boję przy sn.. wczoraj dok powiedział mi że nie widzi przeciwskazań do sn, mój szew po cc ładnie wygląda, a dzidziol za duży pewno nie będzie, mówił że byle po 34 to będzie bardziej zdolny do sn bo wydolny oddechowo
ullana
Mamy październikowe 2007
a ja jutro wychodzę na ktg mam skurcze, ale nieregularne,więc mam tylko zwiększyć fenka
już mi lepiej od razu
Mavika - trzymam za Ciebie moim zdaniem też ten profesorek kombinuje za bardzo
w normie jest 3 tyg. różnicy do przodu i do tyłu o ile dziecko rozwija się symetrycznie - wiem, bo poprzednim razem leżała ze mną dziewczyna z podobnym problemem i kilka razy sprawdzali czy różne parametry rosną symetrycznie
miała 3 tygodnie do przodu i po tych badaniach wypuścili ją do domu, tyle, ze miała wskazanie do cc ze względu na wagę dziecka
a jeśli chodzi o rodzenie dużych dzieci ....hmmmm, no to mnie się udało i to migiem :-)
ja jestem taki kurdupel a dałam radę sama i nic mi nie pękło, hemoroidów tez nie miałam
a córa moja 4,5 kg 57 cm więc kloc
ubranek na 56 ani razu jej nie założyłam
moja Mama jest jeszcze drobniejsza, a urodziła bez problemów jeszcze większe dzieci
może to rodzinne
czasami przy małym dziecku kobita się namęczy, napoci i nawrzeszczy, więc chyba nie ma reguły
oj jak bym chciała znowu tak urodzić....i wszystkim życzę takiego porodu, jak miałam z Lilą
już mi lepiej od razu
Mavika - trzymam za Ciebie moim zdaniem też ten profesorek kombinuje za bardzo
w normie jest 3 tyg. różnicy do przodu i do tyłu o ile dziecko rozwija się symetrycznie - wiem, bo poprzednim razem leżała ze mną dziewczyna z podobnym problemem i kilka razy sprawdzali czy różne parametry rosną symetrycznie
miała 3 tygodnie do przodu i po tych badaniach wypuścili ją do domu, tyle, ze miała wskazanie do cc ze względu na wagę dziecka
a jeśli chodzi o rodzenie dużych dzieci ....hmmmm, no to mnie się udało i to migiem :-)
ja jestem taki kurdupel a dałam radę sama i nic mi nie pękło, hemoroidów tez nie miałam
a córa moja 4,5 kg 57 cm więc kloc
ubranek na 56 ani razu jej nie założyłam
moja Mama jest jeszcze drobniejsza, a urodziła bez problemów jeszcze większe dzieci
może to rodzinne
czasami przy małym dziecku kobita się namęczy, napoci i nawrzeszczy, więc chyba nie ma reguły
oj jak bym chciała znowu tak urodzić....i wszystkim życzę takiego porodu, jak miałam z Lilą
citrus
Kartagina, ja jestem dość szeroka w biodrach (kości!), więc tu akurat się specjalnie nie obawiam, poza tym lekarz mówił, że dziecko raczej nie będzie większe niż 3600. A jeśli będzie bardzo duże, to przecież jest to chyba wskazanie do cc, dobrze myślę?
Ullana, świetnie że wychodzisz jutro!
Ullana, świetnie że wychodzisz jutro!
reklama