reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Kartagina czuję Twój stres,ale dasz radę!!! dobrze że mała już wagą powyżej 2kg to też ma swoje plusy.mam nadzieję ze do kwietnia jeszcze wyleżysz i święta w dwu packu spędzisz.trzymam mocno &&&&

ewelinka suuper wieści!!! Mam nadzieje żę Twój maluszek jeszcze się przekręci!!!

kartaginka fajnie ze się w końcu odezwałaś i że dzidzia tak ładnie przybiera na wadze:) No i z całych sił zaciskam kciuki aby udało się wytrwać jak najdłużej w dwupaku &&&!!!

Kartagina zaciskaj nogi. już tyle wytrzymałaś! porpoś córeczke ,żeby się jeszcze nie śpiszyła bo ona majówka a nie marcówka!

dziewczyny każdej z osobna i wszystkim razem gratuluje udanych wizyt.

kartagina zaciskaj nogi ;) mała jak ma już ponad 2 kg to świetnie i to że jest 1,5 tyg do przodu, jakby jeszcze wytrzymała miesiąc to powinna być zdrowiutka więc jest dobrze! Badź dobrej myśli i leż plackiem, nawet nie kiwnij palcem! Trzymamy kciuki zaciśnięte &&&&&&&

reklama
kartagina, kciuki zaciśnięte! trzeba być dobrej myśli:tak:
a mam pytanko, co oznacza że pęcherz zszedł do pochwy? to normalne przed porodem i o co właściwie chodzi? może głupie pytanie, ale nie słyszałam nigdy o tym:zawstydzona/y:

Do góry