reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

noirel ja jestem non stop na macmirorze! wcześniej dok robił mi przerwy 2-3 tygodniowe ale teraz nie chce dopuścić do jakiegokolwiek osiedlenia bakterii!!!:-)

reklama
Kartagina - no mam wielką nadzieję, że jutro mnie wypuszczą...nie chcę znowu weekendu spędzać w szpitalu
wyniki są dobre, ciśnienie mi mierzą co godzinę i co 2 h pobierają z palucha krew na zbadanie cukru
leki działają, na ktg pójdę wieczorem i jak nie będzie regularnych skurczy, to wyjdę

właśnie mój bobas ma swoja porę aktywności, to muszę się położyć na płasko, także zajrzę póxniej, jak uśnie :tak:

Citrus widzisz u Ciebie mówią że dobrze że aż tyle większe dziecię a nadem ną się spuszczają w szpitalu jakieś hipertrofie wymyślają i trzymają na siłę...:crazy:

Ullana, zabieraj tyłek do domu ze szpitala, ale już! :-)

Mavika, oni Ci chociaż robili jakieś badania, żeby tę hipotrofię wykluczyć albo potwierdzić, czy po prostu jak zwykle trzymają w oczekiwaniu, aż im się zachce coś zrobić?

kartagina-trzymam kciuki za kazdy kolejny dzien!!I tak juz piekny tydzien !!nie mowiac o wadze malej:-) toz to juz spore dzieciatko!!! Oby jak najdluzej !!chociaz do kwietnia kochana!!zycze Wam tefo z calego serducha!!kciuki zacisniete!!!

citrus super wiesci!!!Chyba lepszych nie mozna bylo sobie wymarzyc?! A Mati bije rekordy:-) super ze taka waga!!

ullana Kciuki zacisniete!!! Wracajcie do domu i trzymajcie sie w dwupaku jak najdluzej!!! Innej opcji nie ma:-)

mavika-alez sie przyczepili...Jesli o mnie chodzi to wolalabym uslyszec ze dzieciatko jest za duze niz za male.Noz kurde:-) co tam u Was dzisiaj??

dla reszty wielkie gratulacje!!super wiesci!!

Citrus super wieści a synio jak pięknie rośnie, wow, extra:)
ullana trzymaj tam się dzielnie!!! Cisnienie i u mnie jest niskie i też jestem cały czas osłabiona Chociaż dzisiaj mam jakiś przypływ energii w końcu:) Kciuki mocno mam za Ciebie i dzidzie zacisniete &&&&.

reklama
aj w tych szpitalach to ciągle rozrywki i coś wymyślają, lepiej je omijać i tylko na poród się stawić:-)
tak z dnia na dzień i do przodu dziewczyny! tyle minęło, musimy dać radę jeszcze troszkę!

Do góry