natalia_bis
Fanka BB :)
Dziewczyny ja dzisiaj też po wizycie. Z samego rana do przychodni oddać krew wampirom;-) i siuśki:-). A potem USG. Z malutką wszystko super. Po raz kolejny potwierdzone na 100% że dziewczynka i do tego złośliwa bo za diabła nic lekarzowi pokazać nie chciała. Z rzeczy ważnych: mała waży juz ponad 1500g więc bardzo dobrze, przepływy naczyniowe ok, wody też w porządku są w normie natomiast lekarz stwierdził, że gdyby było ich ciut więcej to dzidzia więcej miejsca by miała do baraszkowania:-). Łożysko na tylnej ścianie dobrze umocowane. No i położenie główkowe stąd to moje ciągłe wrażenie ucisku w dole brzucha.
We środę kolejna wizyta tym razem u mojej gin i dowiem się też jak tam moja szyjka:-).
Noell, wiki nic się nie martwcie. Ja również urodziłam się z wagą 2450g o czasie a teraz wieeeelllllka baba ze mnie i bynajmniej o wzrost mi nie chodzi:-)
citrus super, że lekarz tym razem dokładnie Ci wszystko objaśnił. Bardzo dobre wiadomości.:-)
sembo dobrze, ze infekcja minęła a o te krwinki dopytaj lekarza:-) niech rozwieje Twoje wątpliwości.
We środę kolejna wizyta tym razem u mojej gin i dowiem się też jak tam moja szyjka:-).
Noell, wiki nic się nie martwcie. Ja również urodziłam się z wagą 2450g o czasie a teraz wieeeelllllka baba ze mnie i bynajmniej o wzrost mi nie chodzi:-)
citrus super, że lekarz tym razem dokładnie Ci wszystko objaśnił. Bardzo dobre wiadomości.:-)
sembo dobrze, ze infekcja minęła a o te krwinki dopytaj lekarza:-) niech rozwieje Twoje wątpliwości.