reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

hej dziewczyny,mi dziś się super zaczął dzień,wreszcie od ponad tygodnia załatwiłam się normalnie,ale ulga:zawstydzona/y: ale pół nocy nie spałam tak mnie głowa bolała,aż mdłości z tego bólu miałam.
jak często macie problemy z zatokami,może warto zakupić inhalator?teraz i dla dziecka Wam się przyda,część leków ma swoje zamienniki do inhalatorów,wtedy nie niszczą wątroby tak ja przy doustnym podawaniu

reklama
Z tym inhalatorem,to też myślę nad nim szczególnie jak urodzi się niunia a i mi się przyda bo z zatokami to mam problem dość często jesienią i wiosną największy a czasami i w zimę jak mnie gdzieś owieje. Tyle,że ja nie lubię inhalacji:crazy:
Noirel ja też mam problem z zaparciami to dlatego, że leżymy i mamy mało ruchu. Bierzesz coś na te zaparcia?

Ostatnia edycja:
Olga też tak mi się wydaje, jak piszesz, ale ta moja lekarka dmucha na zimne i dla niej jest to podejrzane, że w 2 miesiące ta liczba wzrosła z 7 tys. do 11,2 tys. myślę, że to przez zatoki. Od dziś zacznę brać sinupred i za tydzień znów powtórzę wyniki krwi może te leukocyty się już nie podniosą.

alfa, a może przy kolejnej morfologii zrób sobie dodatkowo CRP, mi ginekolog zalecał właśnie to badanie żeby wykluczyć infekcję..

Ja już w 2 razy w tej ciąży brałam antybiotyki bo miałam ostre zapalenie zatok ( ropy tyle, że uszami wychodziła). Laryngolog polecił mi brac do antybiotyku właśnie sinupret. Kupilam go ale go w końcu nie brałam bo inhalacje i sam antybiotyk bardzo szybko podziałały. Ogólnie lekarz polecał ten środek i mówił że mogę go spokojnie brać.

dziewczyny pocieszę Was ja nie muszę leżeć i też mam zaparcia.
używam regulagrnie czopków glicerynowych, syrop Lactulosum.
jem jabłka,piję dużo wody, piję colon C (bleee) może też być siemie

To ja jestem chyba jedyna która nie wie co to zaparcia. Przed ciążą była to dla mnie norma a w ciąży jak ręką odjął! :-D

ja przez pierwsze 4 miesiące prawie zapomniałam jak się kupe robi ... ;/ teraz już lepiej, zazwyczaj raz dziennie pójdę ale też nie wypróżniam się do końca tylko jakoś tak po troche;/ Jogurty jem codziennie ...

reklama
Mavika szczęściara jesteś!
ja w ciązy zapomniałam co to prawdziwe posiedzenie w kibelku. no ,ale już do końca niedaleko więc niebawem.....;-)

Do góry