reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

hej dziewczyny,mi dziś się super zaczął dzień,wreszcie od ponad tygodnia załatwiłam się normalnie,ale ulga:zawstydzona/y: ale pół nocy nie spałam tak mnie głowa bolała,aż mdłości z tego bólu miałam.
jak często macie problemy z zatokami,może warto zakupić inhalator?teraz i dla dziecka Wam się przyda,część leków ma swoje zamienniki do inhalatorów,wtedy nie niszczą wątroby tak ja przy doustnym podawaniu

reklama
Z tym inhalatorem,to też myślę nad nim szczególnie jak urodzi się niunia a i mi się przyda bo z zatokami to mam problem dość często jesienią i wiosną największy a czasami i w zimę jak mnie gdzieś owieje. Tyle,że ja nie lubię inhalacji:crazy:
Noirel ja też mam problem z zaparciami to dlatego, że leżymy i mamy mało ruchu. Bierzesz coś na te zaparcia?

Ostatnia edycja:
Olga też tak mi się wydaje, jak piszesz, ale ta moja lekarka dmucha na zimne i dla niej jest to podejrzane, że w 2 miesiące ta liczba wzrosła z 7 tys. do 11,2 tys. myślę, że to przez zatoki. Od dziś zacznę brać sinupred i za tydzień znów powtórzę wyniki krwi może te leukocyty się już nie podniosą.

alfa, a może przy kolejnej morfologii zrób sobie dodatkowo CRP, mi ginekolog zalecał właśnie to badanie żeby wykluczyć infekcję..

Ja już w 2 razy w tej ciąży brałam antybiotyki bo miałam ostre zapalenie zatok ( ropy tyle, że uszami wychodziła). Laryngolog polecił mi brac do antybiotyku właśnie sinupret. Kupilam go ale go w końcu nie brałam bo inhalacje i sam antybiotyk bardzo szybko podziałały. Ogólnie lekarz polecał ten środek i mówił że mogę go spokojnie brać.

dziewczyny pocieszę Was ja nie muszę leżeć i też mam zaparcia.
używam regulagrnie czopków glicerynowych, syrop Lactulosum.
jem jabłka,piję dużo wody, piję colon C (bleee) może też być siemie

To ja jestem chyba jedyna która nie wie co to zaparcia. Przed ciążą była to dla mnie norma a w ciąży jak ręką odjął! :-D

ja przez pierwsze 4 miesiące prawie zapomniałam jak się kupe robi ... ;/ teraz już lepiej, zazwyczaj raz dziennie pójdę ale też nie wypróżniam się do końca tylko jakoś tak po troche;/ Jogurty jem codziennie ...

reklama
Mavika szczęściara jesteś!
ja w ciązy zapomniałam co to prawdziwe posiedzenie w kibelku. no ,ale już do końca niedaleko więc niebawem.....;-)

Do góry