Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Rysia jeśli lekarz mówi, że jest ok, to się nie martw. Ja ze swojej strony mogę tylko ci zazdrościć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy któraś z Was miała może powiększone leukocyty, w związku z przeziębieniem albo zapaleniem zatok? Odebrałam wyniki badań krwi mam ich 11,2 tys a norma jest do 10tys. wiem, że u kobiet w ciąży ta norma jest nawet do 14tys. tylko, że ja w listopadzie miałam ich 7tys. a po zapaleniu oskrzeli w styczniu już 10tys. a teraz w lutym już 11,2tys. Zapalenie oskrzeli przeszło, ale mam cały czas problem z zatokami, bolą mnie i mam coraz gęstszy katar. Lekarka mnie nastraszyła,że jak będą ciągle wzrastać tzn. że się rozwija infekcja w organizmie i może to być infekcja w łożysku.
Czy któraś z Was może tak miała, że te leukocyty ciągle się zwiększały?
A może któraś z Was brała sinupred na zapalenie zatok?niby bezpieczny w ciąży i mogłabym go brać, ale wole jeszcze Was zapytać.