reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Kartagina, Ulluana, Alfa zaciskać kolana .... niech te nasze dzieciaczki wytrzymają jeszcze trochę w dwupaku, ja nie wiem do czego im się tak spieszy. Mam nadzieję, że te szwy i pessary jednak utrzymają je w środku.

Cieszę się z reszty dobrych wieści :)

Cytryna
gratuluję udanej wizyty, fajnie, że chłopak potwierdzony:-)

Ja po wizycie...

Szyjka w porzadku, pochwa w porzadku, mały sie wiercił...na wadze +1kg czyli od poczatku ciazy -5,5kg. Dostalam skierowanie na obciązenie glukoza, na bilirubine by sprawdzic czy z wątrobą w porzadku.... do tego standardowo morfologia itp badanka... nastepna wizyta 5 marca...

czekaj, bo ja czegos nie kumam...wazysz 5 i pol kilo mniej niz na poczatku ciazy:szok:??

Ullana trzymam za was kciuki. Mam nadzieję, że dasz radę. Na patologii nie jest łatwo niestety. Zaciskaj nogi i nie daj się!

Strasznie się maluch spieszą :no:

Ja po wizycie. U mnie ok. Mała ma 1140 gram, szyjka 5cm, łożysko zdrowe, wyniki ok. Ale na wadze +8 kg :szok:
Chyba muszę z ciastkami skończyć...

ZAPO, super wiesci...8 kilo, to ja sie powinnam pochlastac ze swoimi 11...

ULLANA, trzymam mooocno kciuki, zebys szybko wrocila do domku i mogla lezec w bardziej sprzyjajacych warunkach...wielki szacunek, dla wszystkich dziewczyn ktore maja takie chocki klocki, mamusie roku..pchi, dekady:-)

reklama
Do góry