reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Framama ja też tak mam z tym ciśnieniem na wizycie to norma 130/90 a w domu mierzę codziennie i największe jakie miałam to 120/80 to pewnie ten syndrom białego fartucha. Tyle, że człowiek już myśli o tym ciśnieniu no i mierzę codziennie bo mam je kontrolować. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze i rośnie zdrowo.

no właśnie w domu jest ok, u lekarza ponad 140:no:/90:no:
i sobie odrazu myslę ,no nie ,jak dziecko sie zachowuje :no:
najważniejsze ,że serduszko synusia bije jak dzwon
no i dostałam skierowanie na glukoze,morfologię pełną i mocz:-p:-p

bo dziewczyny mnie ta ciąża kosztuje tyle nerwów, ciągle myślę ,żejest/będzie coś nie tak.
węc jak już idę do lekarzato moje zdenerwowanie sięga zenitu:angry:
dlatego Wam już nie piszę wcześniej ,że wizytuje ,bo bym chyba oszalała z nerwów.

po wizycie, wszystko ok, szew trzyma mocno, dal mi zwolnienie na nastepne 5 tygodni z zaznaczeniem, ze moge sobie o pracy zapomniec..jakies przeciwbolowe na kregoslup, bo mi ostatnio daje popalic..
lekarz mowi do mnie, jak pani nosi taki brzuch na wykalaczkach, to normalne, ze kregoslup siada
shocked.gif
:-D
wszystko ok, jednym slowem misiaczki:-D
aha, jeszcze, ze typuje na sam poczatek maja..

kaja całe szczęście ,ze wszystko ok. bardzo się ciesze.
jesu jak ja bym chciała ,żeby ktoś mi tak kiedyś powiedział ,że mam nogi jak wykałaczki! zazdroszcze :-p

Wpadam zdac relacje z wizyty ;wiec ,moje slonko mierzy sobie 23cm ma 1050gram i wcale mu sie wizyty nie podobaja :-D bo kiedy robila usg pukal raczka w aparat :-D ---wszystko jest w najlepszym porzadku;D .Wieczorem wsawie fotki ...

reklama
Do góry