reklama
alfa1973, tak jest w tabletkach tzn są też suszone owoce i sok, ale tabletki są chyba najlepszym rozwiązaniem. Ja biorę jakąś Mega Żurawinę - bierze się 1x dziennie i jest bardzo dużo mg sproszkowanej żurawiny w tabletce.
o takie PRODUKTY - WALMARK - Sięgnij po zdrowie
o takie PRODUKTY - WALMARK - Sięgnij po zdrowie
Pola piękny siusior, gratuluję synka.
Ja też byłam wczoraj na wizycie u mojej lekarki tym razem w szpitalu w celu oceny kondycji mojej szyjki. Leżenie przez 2 tygodnie przyniosło skutek taki,że szyjka się nie skróciła nawet o mm. cieszę się tym bardzo, tyle że szyjka troszkę się rozpulchniła, ale podobno nie na tyle żeby się tym na razie martwić, tak więc następna wizyta za 2 tygodnie i kontrola szyjki.
Trzymam krzciuki za wszystkie wizyty oby były udane jak moja (nie licząc mandatu za parkowanie bez biletu parkingowego bo zapomniałam wykupić) ale co tam najważniejsze, że mała bezpieczna w brzuszku u mamusi
A co do tabletek to ja nadal mam 3x2 luteiny i 3x1 no-spe forte, podobno zostanę na tej dawce już do końca ciąży. Czy któraś z Was też ma nadal luteinę? muszę zapytać czemu ja mam nadal brać.
ja nadal biorę luteine 2x2 pod język,i no -spe też i jeszcze parę innych a powiedz mi no-spe forte bierzesz w jakiej dawce?i czy jest ona refundowana? ile za nią płacisz?
Noirel co do no-spy forte to biorę ją 3 x 1 dziennie tj. rano, w południe i wieczorem, niestety nie jest refundowana tylko na 100% a płacę za nią 10,67zł za 1 opakowania tj. 20 tabletek to tak na miesiąc potrzebuję średnio 4,5 opakowania. A Ty bierzesz normalną no-spe? czy też forte?
reklama