reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

ALG w tym kilogramie jest moc ! i długie nóżki ! hehe fajnie :)
ja czekam na swoje połówkowe z niecierpliwością bo spodziewam się równie długich nóżek po tatusiu ( 193 cm).

Kartagina, rzeczywiście dobrze jest móc poczytać i popisać z kobietami, które mają teraz w głowie to samo co my :)
Trzymaj się !

Gratuluje udanych wizyt i dobrych wiadomości ! I trzymam kciuki żebyście dziewczyny wytrwały w leżeniu plackiem :)

reklama
hmm właśnie wróciłam z usg 4D dostałam płytę a w domu okazało się że płyta jest pusta,a że nie archiwizują badań to propozycja jest taka żebym w środę przyjechała jeszcze raz na badanie:szok: ale mam zdjęcie:-) Chlopak.jpg waga 600gr,z usg termin wychodzi tak 9-14 maja:szok: zgadniecie jaka płeć?ja po samej twarzy poznałam:szok:

reklama
no chłopiec:szok: powoli się przyzwyczajam,choć dalej mam szok.córka prawie obrażona,bo chciała siostrę,mój R.już syna ma i chciał dziewczynkę,pewny był dziewczynki bo mu tak wróżka wywróżyła i wszystko do wczorajszego dnia się sprawdzało.a ja?ja panicznie się boję,tego siusiaka i problemów ze skórką:szok: ale ładny chłopak jest,moje usta...nos też raczej po mnie,taki szeroki:crazy:

i to miała być moja ostatnia ciąża,a już zaczęłam planować dziewczynkę :szok:

Do góry