reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
rysia420... u mnie zasada jest prosta, jeśli ja nadepne na zabawke to aaaaa wywalam do smieci, moje dziecie jets nauczone ze nic ma pod nogami nie lezec, ma swoj kącik do zabawy i poza niego nie ma prawa wyjsc... chybaze gry planszowe w pokoju dziennym....kwestia nauczenia...

Dziewczyny, wielkie gratulacje :happy:

Ja się boję "obsługiwania" dziewczynki przy zmianie pieluchy. Chłopaka, to wszystko jedno, w którą stronę się wyciera, a tu:szok:

Kobitki gratuluję udanych wizyt! Myślę, że nie ma co się bać obsługi, każda z osobna da sobie radę ze swoim maleństwem.

Gratuluje udanych wizyt;))

Ja z kolei nie wiem jak sie obsluguje chlopaka:szok: Bede musiala sie nauczyc, bo z dziewczynami mialam juz do czynienia;)

Ja wizytuje jutro, a w piatek genetyczne;D Nie moge sie doczekac i prosze o trzymanie kciukow:-)

rysia420... u mnie zasada jest prosta, jeśli ja nadepne na zabawke to aaaaa wywalam do smieci, moje dziecie jets nauczone ze nic ma pod nogami nie lezec, ma swoj kącik do zabawy i poza niego nie ma prawa wyjsc... chybaze gry planszowe w pokoju dziennym....kwestia nauczenia...

Mój synuś też zbiera zabawki, problem w tym że czasem przypadkiem coś przeoczy (najczęściej jest to właśnie jakiś cholerny klocek LEGO), a ja akurat muszę w to wdepnąć - nie ma to jak urodzić się pod szczęśliwą gwiazdą :nerd:

Ja juz po wizytacji :)

Dzidek zdrowy, wszystko ma na miejscu, prawidłowo wykształcone, nie dał sobie zrobic fotki twarzy, obracał sie, zakrywał rączkami, wogóle w niczym nie wspołpracował.. ułozony jest w tak dziwaczny sposob ze lekarz sie nabiadolił ahhaha ale w koncu na moment sie poobracał i mam zdjęcie krocza i sterczącego siusiaka z wielkimi jajcami...

Wiek ciązy 20t3d, wielkosc malucha jak na 21tc, waga ok 442g :)

reklama
ja myslałam ze mi dziecie moje nogami kopie w krocze i pecherz, a on skacze po pecherzu główką :) ale tak jak widziałam po kształcie brzucha, caly lezy z lewej strony, nogi ma na wysokości pępka a prawa strona brzucha jest pusta:) hahaah

Do góry