reklama
ale wam chłopców zazdroszczę
ja nie wiem jak się dziewczynkę obsługuję ;p i do tego lalki, warkoczyki, różowe koniki.... ehhhh
będzie dziewczynka po męsku chowana coś czuję
Buehehe skadś to znam tyle, że ja obawiałam się samochodzików itp:-)
mysiak
Fanka BB :)
rysia420... u mnie zasada jest prosta, jeśli ja nadepne na zabawke to aaaaa wywalam do smieci, moje dziecie jets nauczone ze nic ma pod nogami nie lezec, ma swoj kącik do zabawy i poza niego nie ma prawa wyjsc... chybaze gry planszowe w pokoju dziennym....kwestia nauczenia...
Kasienkadg
Gratuluje udanych wizyt)
Ja z kolei nie wiem jak sie obsluguje chlopaka Bede musiala sie nauczyc, bo z dziewczynami mialam juz do czynienia
Ja wizytuje jutro, a w piatek genetyczne;D Nie moge sie doczekac i prosze o trzymanie kciukow:-)
Ja z kolei nie wiem jak sie obsluguje chlopaka Bede musiala sie nauczyc, bo z dziewczynami mialam juz do czynienia
Ja wizytuje jutro, a w piatek genetyczne;D Nie moge sie doczekac i prosze o trzymanie kciukow:-)
rysia420
rysia420... u mnie zasada jest prosta, jeśli ja nadepne na zabawke to aaaaa wywalam do smieci, moje dziecie jets nauczone ze nic ma pod nogami nie lezec, ma swoj kącik do zabawy i poza niego nie ma prawa wyjsc... chybaze gry planszowe w pokoju dziennym....kwestia nauczenia...
Mój synuś też zbiera zabawki, problem w tym że czasem przypadkiem coś przeoczy (najczęściej jest to właśnie jakiś cholerny klocek LEGO), a ja akurat muszę w to wdepnąć - nie ma to jak urodzić się pod szczęśliwą gwiazdą
mysiak
Ja juz po wizytacji
Dzidek zdrowy, wszystko ma na miejscu, prawidłowo wykształcone, nie dał sobie zrobic fotki twarzy, obracał sie, zakrywał rączkami, wogóle w niczym nie wspołpracował.. ułozony jest w tak dziwaczny sposob ze lekarz sie nabiadolił ahhaha ale w koncu na moment sie poobracał i mam zdjęcie krocza i sterczącego siusiaka z wielkimi jajcami...
Wiek ciązy 20t3d, wielkosc malucha jak na 21tc, waga ok 442g
Dzidek zdrowy, wszystko ma na miejscu, prawidłowo wykształcone, nie dał sobie zrobic fotki twarzy, obracał sie, zakrywał rączkami, wogóle w niczym nie wspołpracował.. ułozony jest w tak dziwaczny sposob ze lekarz sie nabiadolił ahhaha ale w koncu na moment sie poobracał i mam zdjęcie krocza i sterczącego siusiaka z wielkimi jajcami...
Wiek ciązy 20t3d, wielkosc malucha jak na 21tc, waga ok 442g
reklama
mysiak
ja myslałam ze mi dziecie moje nogami kopie w krocze i pecherz, a on skacze po pecherzu główką ale tak jak widziałam po kształcie brzucha, caly lezy z lewej strony, nogi ma na wysokości pępka a prawa strona brzucha jest pusta hahaah