reklama
flądra
Fanka BB :)
dziewczyny fantastyczne wieści!!
sembo...ogromna ta twoja córa, czarnulka, rysia-gratuluje chłopców i zazdroszczę bo ja nadal niepewna, w piątek się upewnie
póki co wracam do zdrowia bo choróbsko i mnie nie ominęło,ale chyba też globulki dostanę bo coś zaczęło mnie swędziec i mały dalej nie kopie, rusza się, ale nie jest to tak bardzo wyraziste jakbym chciała
mam nadzieję, że w piątek się dowiem samych dobrych rzeczy
w czwartek jeszcze neurolog, więc dowiem się czy coś poradzę na te moje biedne dyskopatyczne plecy:-(
...noelle bardzo wspólczuje, oby wszystko sie ułożyło
sembo...ogromna ta twoja córa, czarnulka, rysia-gratuluje chłopców i zazdroszczę bo ja nadal niepewna, w piątek się upewnie
póki co wracam do zdrowia bo choróbsko i mnie nie ominęło,ale chyba też globulki dostanę bo coś zaczęło mnie swędziec i mały dalej nie kopie, rusza się, ale nie jest to tak bardzo wyraziste jakbym chciała
mam nadzieję, że w piątek się dowiem samych dobrych rzeczy
w czwartek jeszcze neurolog, więc dowiem się czy coś poradzę na te moje biedne dyskopatyczne plecy:-(
...noelle bardzo wspólczuje, oby wszystko sie ułożyło
mysiak
chmurka dziewczynki są proste w obsłudze... ja znow jutro sie dowiem czy chłop sie potwierdzi czy jednak jajka odpadły... i jakos chłopa w obsłudze się boje...
reklama
rysia420
Famale śliczna fota
Rysia gratuluję u mnie za to kolejna dziołcha;-)
Możemy się zamienić
Taa, na rękach nosić to ja muszę póki co przynajmniej tego mniejszego, bo małż trochę za ciężki, chociaż jakby się uparł...
Strasznie chciałam mieć córkę , ale cóż... trzeba się pogodzić z dodatkową parą śmierdzących skarpetek do prania i utykania się na samochodzikach rozwalonych po całym mieszkaniu (nie mówiąc o LEGO - ostatnio tak nadepnęłam, że nikomu bym nie życzyła)
Może kiedyś jeszcze się trafi mała księżniczka
Ostatnia edycja: