reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Gratulacje, dziewczyny :happy:

rysia - nie martw się, moja Ciotka ma 4 chłopa w domu, bo i mąż i pierworodny, a potem im się drugiego zachciało no i wyszły bliźniaki;-)

Noelle - zdrowiej!

reklama
dziewczyny fantastyczne wieści!!

sembo...ogromna ta twoja córa, czarnulka, rysia-gratuluje chłopców i zazdroszczę bo ja nadal niepewna, w piątek się upewnie:tak:

póki co wracam do zdrowia bo choróbsko i mnie nie ominęło,ale chyba też globulki dostanę bo coś zaczęło mnie swędziec :baffled: i mały dalej nie kopie, rusza się, ale nie jest to tak bardzo wyraziste jakbym chciała

mam nadzieję, że w piątek się dowiem samych dobrych rzeczy

w czwartek jeszcze neurolog, więc dowiem się czy coś poradzę na te moje biedne dyskopatyczne plecy:-(

...noelle bardzo wspólczuje, oby wszystko sie ułożyło

Przedstawiam Wam mojego Grzesia ;) Szukam dziewczyny dla niego a co ;P

c04f8294306a1.jpg

ale wam chłopców zazdroszczę
ja nie wiem jak się dziewczynkę obsługuję ;p i do tego lalki, warkoczyki, różowe koniki.... ehhhh
będzie dziewczynka po męsku chowana coś czuję

chmurka dziewczynki są proste w obsłudze... ja znow jutro sie dowiem czy chłop sie potwierdzi czy jednak jajka odpadły... i jakos chłopa w obsłudze się boje...

Ja też się boje chłopca...W mojej rodzinie zawsze dziewczynki, ja nie miałam praktycznie ani dziadka, ani ojca, ani brata... Może mąż mnie uratuje :)

reklama
Famale śliczna fota :)

Rysia gratuluję :) u mnie za to kolejna dziołcha;-)

Możemy się zamienić :-D

Taa, na rękach nosić to ja muszę póki co :) przynajmniej tego mniejszego, bo małż trochę za ciężki, chociaż jakby się uparł... :-p
Strasznie chciałam mieć córkę :baffled:, ale cóż... trzeba się pogodzić z dodatkową parą śmierdzących skarpetek do prania i utykania się na samochodzikach rozwalonych po całym mieszkaniu (nie mówiąc o LEGO - ostatnio tak nadepnęłam, że nikomu bym nie życzyła) :laugh2:
Może kiedyś jeszcze się trafi mała księżniczka :sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry