reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Mysiak - no to good
mysiak
dzieki dziewczyny.. miałam jednak nadzieje na małe podglądanie, ale z drugiej strony w czwartek bedzie wiec lekarz miał racje ze nie zrobił.... a mnie ciekawość chyba do czwartku calkiem nie zje
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mysiak super!
sembonzakura
mysiak dasz radę do czwartku tylko kilkadziesiąt godzin
rysia420
Moja dzisiejsza wizyta:
Wszystkie pomiary wzorowo co do milimetra. Moja wymarzona córeczka okazała się chłopakiem (co ja zrobię z trzema chłopami w domu?!) , więc nie tryskam radością na wszystkie strony, ale oczywiście się cieszę. Grunt, żeby zdrowe było. Przy następnym podejściu będzie dziewczynka
Wszystkie pomiary wzorowo co do milimetra. Moja wymarzona córeczka okazała się chłopakiem (co ja zrobię z trzema chłopami w domu?!) , więc nie tryskam radością na wszystkie strony, ale oczywiście się cieszę. Grunt, żeby zdrowe było. Przy następnym podejściu będzie dziewczynka
Moja dzisiejsza wizyta:
Gratulację! dasz radę,moja sis ma 3 synów i do tego mąż jak dziecko jak się postarasz będą Cię na rękach nosić
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Rysia głowa do góry. Chłopcy są łatwi w obsłudze
reklama