reklama
czarnulka19
Zaciekawiona BB
Melduję się po wizycie Serduszko, mózg i reszta w porządku, dziecię waży 360 g, poród przesunięty z 30 na 25 maja, no i jest CHŁOPCZYKIEM )) oglądaliśmy wszystkie kosteczki i te piękne małe stópki z tej całej eufori zapomniałam poprosić o fotkę
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Super dziewczyny Gratuluję zdrowych maluszków.
Noelle spróbuj łyknąć coś rozkurczowego. Ja to z Iggym przerabiałam. Szczerze współczuję i życzę, żeby się młoda szybko przemieściła.
Noelle spróbuj łyknąć coś rozkurczowego. Ja to z Iggym przerabiałam. Szczerze współczuję i życzę, żeby się młoda szybko przemieściła.
sembonzakura
Fanka BB :)
No dobra, no to przedstawiam wam Larisse:
jest taka duzia że pani sonograf nie mogła jej zmieścić w kadrze
ale za to pięknie się obróciła buzią do nas i muszę przyznać że wygląda jak przeuroczy alien
Patrzyliśmy miedzy małe nóżki ale nic się wypatrzeć nie dało
Wydaje mi się że 28 cm to strasznie dużo jak na 21 tydzień?! A może się mylę? Oczywiście to wzrost szacowany na podstawie długości kręgosłupa ale to i tak dużo :>
Takie piękne ujęcie stópek mi babka zrobiła ale w końcu nie wydrukowała...
Ale jestem szczęśliwa że dzieć zdrowy i piękny, teraz następny raz zobaczymy się na żywo :>
jest taka duzia że pani sonograf nie mogła jej zmieścić w kadrze
ale za to pięknie się obróciła buzią do nas i muszę przyznać że wygląda jak przeuroczy alien
Patrzyliśmy miedzy małe nóżki ale nic się wypatrzeć nie dało
Wydaje mi się że 28 cm to strasznie dużo jak na 21 tydzień?! A może się mylę? Oczywiście to wzrost szacowany na podstawie długości kręgosłupa ale to i tak dużo :>
Takie piękne ujęcie stópek mi babka zrobiła ale w końcu nie wydrukowała...
Ale jestem szczęśliwa że dzieć zdrowy i piękny, teraz następny raz zobaczymy się na żywo :>
Załączniki
Ostatnia edycja:
sembonzakura
Fanka BB :)
'pozdrawiam was ciule'
Sembo gratuluję córci:-)
Noelle współczuję i wierzę, że będzie dobrze.
Wszyscy wmawiali mi chłopaka, kiedy ja byłam pewna w 100%, że będzie dziewczynka;-)i nie pomyliłam się
Czarna gratuluję synka:-)
Noelle współczuję i wierzę, że będzie dobrze.
Wierząc w te ,,zabobony,, rodzina i znajomi robili ze mną zakładySembo więc jednak się nie potwierdza że córeczka wysysa urodę mamie Gratuluję!
Wszyscy wmawiali mi chłopaka, kiedy ja byłam pewna w 100%, że będzie dziewczynka;-)i nie pomyliłam się
Czarna gratuluję synka:-)
reklama
czarnulka19 gratulacje synka
sembonzakura no, teraz nasze maleństwa już nie są takie maleńkie i nie mieszczą się całe na usg, tylko po kawałku ;-)
sembonzakura no, teraz nasze maleństwa już nie są takie maleńkie i nie mieszczą się całe na usg, tylko po kawałku ;-)