reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Kitka_86 to widzę że obie mamy w domku jedne z tych większych 5-latków. :szok:
Mój syn waży 23kg- ale jest megaaaa szczuplutki, nosi ubranka na 128cm i też już z niego wyrastamy, a buciki nosimy rozmiar 33.
Tylko my jesteśmy bardzo wysocy w rodzinie więc synek nie ma po kim byc mały.

No to was zaskoczę moja Emila ma 12 lat i 160 cm a stopa 41 waga 62 kg:-) A Paulina też 12 lat 150 cm i stopa 39 waga 38 kg.

Ostatnia edycja:
Moja Aska jets w dolnej granicy siatki centylowej, jest w sumie niziutka, do tego w wieku od 3 do 4 roku zycia miała jakis przestój i urosła tylko 2cm... dopiero po 4 roku zycia nadrobiła i w pol roku urosła 7cm.....

a ja dziś znowu byłam na izbie przyjęć...nic się nie działo ale stres że wizyta tak daleko...ale tak...szyjka oki,nawet o 30 mmm się wydłużyła,więc luz,ale mam tan zapalny i dostałam na 12 dni te globulki żółte mac...coś tam.zapisałam się też na 17 stycznia na konsultacje na szew:) i jestem trochę spokojniejsza nareszcie :-)

NOIREL, fuuuuuuuuj, te globulki są wstrętne, miałaś je już kiedyś? Chryste, bo ja używam od trzech dni i szału dostaję, że to cholerstwo ze mnie wypływa rano, a co najgorsze, jeszcze wcale nie tak rano, ale np. dopiero po spacerze z psem. Czyli muszę kuźwa rano zaliczać piętnaście razy prysznic i zakładać podpaskę, żeby mnie nie zalało na żółto :sorry2:

reklama
cześć kobiety dziękuje pięknie za trzymane kciuki ;)
Wszystko cudnie, dzieć ma wszystko zdrowe,małe serduszko zasuwa 142 uderzenia na minute i pracuje poprawie, mózg, kręgosłup, czaszka wykształcone poprawnie. Buzia ślicna (mam zdjęcie, wrzuce wieczorkiem), od głowy do pupy ma 27,8 cm :O Widzieliśmy też małe stópki, i rączki. Mała była bardzo grzeczna i współpracowała, niczego nie ukrywała, nawet braku ptaszka, tak drogie panie mamy zdrową córeczkę :))))) fotki wieczorem ;)

Do góry