reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Kitka_86 to widzę że obie mamy w domku jedne z tych większych 5-latków. :szok:
Mój syn waży 23kg- ale jest megaaaa szczuplutki, nosi ubranka na 128cm i też już z niego wyrastamy, a buciki nosimy rozmiar 33.
Tylko my jesteśmy bardzo wysocy w rodzinie więc synek nie ma po kim byc mały.

No to was zaskoczę moja Emila ma 12 lat i 160 cm a stopa 41 waga 62 kg:-) A Paulina też 12 lat 150 cm i stopa 39 waga 38 kg.

Ostatnia edycja:
Moja Aska jets w dolnej granicy siatki centylowej, jest w sumie niziutka, do tego w wieku od 3 do 4 roku zycia miała jakis przestój i urosła tylko 2cm... dopiero po 4 roku zycia nadrobiła i w pol roku urosła 7cm.....

a ja dziś znowu byłam na izbie przyjęć...nic się nie działo ale stres że wizyta tak daleko...ale tak...szyjka oki,nawet o 30 mmm się wydłużyła,więc luz,ale mam tan zapalny i dostałam na 12 dni te globulki żółte mac...coś tam.zapisałam się też na 17 stycznia na konsultacje na szew:) i jestem trochę spokojniejsza nareszcie :-)

NOIREL, fuuuuuuuuj, te globulki są wstrętne, miałaś je już kiedyś? Chryste, bo ja używam od trzech dni i szału dostaję, że to cholerstwo ze mnie wypływa rano, a co najgorsze, jeszcze wcale nie tak rano, ale np. dopiero po spacerze z psem. Czyli muszę kuźwa rano zaliczać piętnaście razy prysznic i zakładać podpaskę, żeby mnie nie zalało na żółto :sorry2:

reklama
cześć kobiety dziękuje pięknie za trzymane kciuki ;)
Wszystko cudnie, dzieć ma wszystko zdrowe,małe serduszko zasuwa 142 uderzenia na minute i pracuje poprawie, mózg, kręgosłup, czaszka wykształcone poprawnie. Buzia ślicna (mam zdjęcie, wrzuce wieczorkiem), od głowy do pupy ma 27,8 cm :O Widzieliśmy też małe stópki, i rączki. Mała była bardzo grzeczna i współpracowała, niczego nie ukrywała, nawet braku ptaszka, tak drogie panie mamy zdrową córeczkę :))))) fotki wieczorem ;)

Do góry