Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
akkm no to nieźle. Choć ja myślę, że skoro cś tam między nogami to jednak chłop
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasieńka, ale co ja mam zrobić? Zażądać od lekarza zrobienia USG, jeśli w ciąży przeważnie robi się tylko 4 USG? Jeśli ktoś sobie chodzi prywatnie, bo ma taką fanaberię, może sobie robić USG nawet co tydzień, jeśli mu taka ochota przyjdzie. W sieci czytałam na ten temat i 4 USG w czasie ciąży to przeważnie norma. Nie zrezygnuję z dobrego ginekologa tylko dla mojego własnego kaprysu.
Kasieńka, ale co ja mam zrobić? Zażądać od lekarza zrobienia USG, jeśli w ciąży przeważnie robi się tylko 4 USG? Jeśli ktoś sobie chodzi prywatnie, bo ma taką fanaberię, może sobie robić USG nawet co tydzień, jeśli mu taka ochota przyjdzie. W sieci czytałam na ten temat i 4 USG w czasie ciąży to przeważnie norma. Nie zrezygnuję z dobrego ginekologa tylko dla mojego własnego kaprysu.