reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Dziewczyny powiedzie mi jakie miałyście wyniki z przezierności ??? Mi wyszło 1.38 a mojej koleżance 2.2 i trochę się tym martwi.
natasszzka87
Fanka BB :)
No to gratulacje dla Olgi i Nataszki . Jak to dobrze usłyszeć że Dzieciaczki zdrowe
Nataszka nie przejmuj się, ja też coś czuję, że mi drugi "ogon" w brzuchu rośnie ;-)
Ja się do swojego smieje, że z 3 facetów w domu nie wyrzymam i szybko mnie wywiozą
najwazniejsze i ak aby były nasze Skarby zdrowe)
Odnośnie przezierności moj lekarz mi dziś mówił, że jak jest od 2.5 o zaczynaja lekarze sie martwic. U mnie bylo 1.0
Ostatnia edycja:
ilovesummer
U mnie było 1,17 mm. Przezierność zalezy też od CRL- np przy 45 mm wynik powyżej 2 kwalifikuje już do dalszej diagnostyki prenatalnej, ale jesli crl jest bliższe 84 mm to jest w normie.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Dziękuję dziewczyny może ją troszkę uspokoję oj same stresy.
Black_Opal
Ależ się cieszę, że na sierpniówkach wszystkie wizyty udane I tak już musi być do końca, do szczęśliwego rozwiązania
reklama
gosha_88
Ja wiele tu nie napiszę, USG i ostatnią wizytę miałam na początku 14tyg i wszystko było w jak najlepszym porządku, chociaż stresowałam się strasznie. O płci pani doktor nawet nie chciała dyskutować, powiedziała że to za wcześnie i tyle, no to cóż, dłużej będę żyć w niepewności.
Gratluję wszystkim mamusiom pozytywnych wyników, oby tak dalej!
Gratluję wszystkim mamusiom pozytywnych wyników, oby tak dalej!