reklama
dorotak
Fanka BB :)
Olga RaQ, natasszzka87 - dziewczyny, świetnie że z dzieciątkami wszystko ok )
Ja wizytę mam za dwa tygodnie, tylko prawdopodobnie bez usg, a szkoda, bo na ostatniej wizycie 2tyg temu nie dał mi zdjęcia wrr.. Chyba, że zrobi mi takie przez brzuch, bo ma jakiś aparat usg przy fotelu, tylko że chyba jakiś stary i lichy No nic, zobaczymy może akurat sala obok, gdzie są wszystkie aparaty usg, będzie wolna, bo zazwyczaj we wczesnych godzinach inny lekarz tam akurat przyjmuje .
Ja wizytę mam za dwa tygodnie, tylko prawdopodobnie bez usg, a szkoda, bo na ostatniej wizycie 2tyg temu nie dał mi zdjęcia wrr.. Chyba, że zrobi mi takie przez brzuch, bo ma jakiś aparat usg przy fotelu, tylko że chyba jakiś stary i lichy No nic, zobaczymy może akurat sala obok, gdzie są wszystkie aparaty usg, będzie wolna, bo zazwyczaj we wczesnych godzinach inny lekarz tam akurat przyjmuje .
Mart81
Asia, ja mam przeciwciała i brak infekcji obecnej, a i tak mi kazała powtórzyć za 2 miesiące. nie wiem po kiego grzyba, w poprzedniej ciąży miałam takie same wyniki, i one się nie zmienią do końca życia. Ale ona mówi że MUSZĘ powtarzać i tak.
gosha_88
Ja chodzę na NFZ do dr Siender- Fimy, przyjmuje na ul. Komorowskiego. Bardzo ją lubię, nie mam zastrzeżeń, chociaż wiem że różne są opinie na jej temat, ale mi poprowadziła bardzo dobrze pierwszą ciąże, teraz też jest ok, zawsze wszystko sprawdza jak jest coś niepokojącego- nie mam żadnych zarzutów
ücretsiz ilan verebileceğiniz alıp satabileceğiniz e tizaret sitenize hepiniz davetlisiniz trinkmarket.com
kruszki
Danus spokojnie wszystko na pewno dobrze! czekamy na wiadomosci
reklama
3timeangel
Zaciekawiona BB
Ja dziś miałam w końcu usg i... wszystko w najlepszym porządku Pomiary w normie, maleństwo się wierciło jak szalone i machało rączkami pokazało nam nawet "ok" rączką i lekarz zrobił fotkę
Niestety płci nie znamy po skrzyżował nóżki, ale jest tak słodki że nawet to mi humoru nie popsuło
Niestety płci nie znamy po skrzyżował nóżki, ale jest tak słodki że nawet to mi humoru nie popsuło