reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza :)

Ale wam fajnie że macie tak często to usg. Mi ginka dopiero raz robiła ale i nie było potrzeby więcej.Jutro mam wizytę, mam zamiar o L4 wybłagać bo kręgosłup siadł mi totalnie, chodzę jak Gollum i mam nerwobóle idące do kolan i w jednej ręce do łokcia. Strach mi czasem pomyśleć jak ja będę wyglądać na starość jak teraz mam 24lata i sie rozlatuje:baffled:
Troszkę się stresuję ale bardziej cieszę że usłyszę jak dzidzi bije serduszko, zawsze to uspokaja :-) bede mieć miły prezent na walentynki:-)

reklama
Danuś powodzenia na wizycie. Trzymam mocno kciuki!!!! Na pewno będzie wszystko w porządku. Fajnie że będziesz miała 4d to sobie dobrze dzidzię pooglądasz :-) oczywiście czekamy na relację i na zdjęcia!!

3timeangel super wieści. Fajnie że taka ruchliwa wasza dzidzia. Moja nie była jakoś bardzo aktywna podczas usg. Nie chciała się przekręcić i był problem z pomiarami. Taki malutki leniuszek-uparciuszek :-) to po tatusiu chyba będzie miała ;-)

gosha trzymam kciuki także za Twoją jutrzejszą wizytę. Koniecznie idź na l4 jak Ci tak bóle dokuczają. Nie ma się co przemęczać :-)

My dzisiaj idziemy na usg. Po poprzednim, na którym byłam stwierdziłam, ze umawiam się prywatnie. Wole wydac troche pieniędzy, niz być zbyta na wizycie i niczego sie nie dowiedziec. Ciekawa jak ja pojde na to ug, jak od 2dni mam takie mdlosci, ze ledwo chodzę. Mam nadzieje,ze wytrzymam i nie zrobie jakiejs akcji w trakcie badania ;-)

:baffled:o zgrozo .... dziś o 20.40 mam usg4d ..... ale mam stres okropny! boje się czy dzidzia jest cała i zdrowa :no:no po prostu jestem przerażona

Ale fajnie, że w 4d. na pewno z maluszkiem wszystko ok, daj znać jak było i jaki duży już jest :-)

Ale wam fajnie że macie tak często to usg. Mi ginka dopiero raz robiła ale i nie było potrzeby więcej.Jutro mam wizytę, mam zamiar o L4 wybłagać bo kręgosłup siadł mi totalnie, chodzę jak Gollum i mam nerwobóle idące do kolan i w jednej ręce do łokcia. Strach mi czasem pomyśleć jak ja będę wyglądać na starość jak teraz mam 24lata i sie rozlatuje:baffled:
Troszkę się stresuję ale bardziej cieszę że usłyszę jak dzidzi bije serduszko, zawsze to uspokaja :-) bede mieć miły prezent na walentynki:-)

Powodzenia na wizycie :tak:

Wszytko ok wizyta bardziej pro forma przy tej cukrzycy troche mnie trzeba pooglądać ale bobas ma prawie 9 cm :szok: tempo niemożliwe

Mój ma 9,5 cm i waży 10 dag:) No ale co się dziwić jak mamusia duża i tatuś też jakoś tak:p

Wielkoludy ;-) Mój też miał w 15 tyg 9 cm :-) Ciekawe ile będzie na nastepnym usg? :-)

My dzisiaj idziemy na usg. Po poprzednim, na którym byłam stwierdziłam, ze umawiam się prywatnie. Wole wydac troche pieniędzy, niz być zbyta na wizycie i niczego sie nie dowiedziec. Ciekawa jak ja pojde na to ug, jak od 2dni mam takie mdlosci, ze ledwo chodzę. Mam nadzieje,ze wytrzymam i nie zrobie jakiejs akcji w trakcie badania ;-)

Powodzenia i może popytaj lekarza o te mdłości, moze coś ci przepisze skoro sa takie mocne?

Danuś - dawaj szybko znać jak tam wrażenia po usg4d
3timeangel - świetne wieści, a dzidzi sprytne płeć chce zachować dla siebie haha...:-D
kakakarolina - gratuluje tego 9 cm szczęścia :tak:
celinka83 - powodzenia na wizycie, oby mdłości Ci nie dokuczały zbytnio :sorry:

reklama
Kochane, ja już po!
wszystko super, maluszek ma prawie 10cm :) wszystko jak trzeba, ale się cieszę :)
no i chyba to chłopak :) nie chciał się ułożyć, żeby jednoznacznie stwierdzić, Pani powiedziała, żeby się nie przywiązywać do tej myśli, ale bardziej chłopak niz dziewczynka :)

Do góry