dorotak
Fanka BB :)
majusia_84 - to dobrze, że już po strach i skontrolowałaś krwawienie u lekarza. Teraz leż i odpoczywaj, a dzidzi musi się uspokoić, żeby więcej mamy nie straszyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się cieszę, że wszystko u Was ok, a krwiak...Najważniejsze, że daleko i nie zagraża bąblowi. Będzie dobrze, pójdzie sobie precz.
Tylko!!!
Doskonale, że wyniki masz tak dobre, nic tylko pozazdrościć, widać nie taki wegetarianizm straszny (zresztą zawsze to wiedziałam, grunt to racjonalizm żywieniowy z mięsem, czy bez niego)
W kwestii częstotliwości badań USG. Ja mam co miesiąc. Strasznie to długo dla mnie, ale już się chyba powoli przyzwyczajam, choć oczywiście wolałabym częściej:-)Ja mam właśnie co 3 tygodnie usg