ilovesummer
Fanka BB :)
jukix gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dziś wróciłam od lekarza zdołowana
:-( Ze względu na bardzo twardą macicę i ryzyko utraty ciąży będę zmuszona leżeć w łóżku aż do kwietnia :-( Dostałam ten lek na podtrzymanie - Duphaston (a przez te 4 miesiące tak bardzo wzbraniałam się przed wszystkimi tabletkami, nawet bóle głowy starałam się przeleżeć)... Boję się, że to może zaszkodzić Maleństwu... W ciąży rodzi się tak wiele obaw... Co można robić przez najbliższe 3, 4 tygodnie leżąc w łóżku? Można tylko bardziej nakręcać się i zastanawiać, czy wszystko będzie ok. Kontakt z ludźmi jest też bardzo potrzebny... ech... dzisiejszy dzień trochę rozwiał moje nadzieje dotyczące normalnego funkcjonowania... Moja wina, nie trzeba było się tak forsować w pracy... Ech... Pocieszcie dziewczyny, błagam...