karolina859
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odebrałam z kolei wyniki moczu / morfo i TSH. TSH ślicznie 1.02 Morfologia - nie idealna, ale bez dramatu, zawsze i tak jakieś odchylenia tam miałam, za to w moczu mam liczne bakterie... Trochę się tym zmartwiłam, ale nie mam żadnych objawów infekcji! Wizyta dopiero w poniedziałek - myślicie, że powinnam coś łyknąć na ten pęcherz? Zastanawiałam się też nad powtórzeniem badania, ale może nie ma sensu... Przygotowałam się raczej dobrze, umyłam się, środkowy strumień itp. No może mi trochę zeszło z oddaniem materiału do badania - ok 3h, ale na bakterie to chyba nie ma to wpływu?
Wysłałam małżonka do apteki, przyniósł mi jakiś żurawinowy preparat (gin mówiła, że żurawinowe można), piję wodę i zagryzam resztkami suszonej żurawiny, którą mam w domu (jutro muszę kupić więcej). Kurde, no nie sądziłam, że to może tak bezobjawowo przebiegać!!
Wysłałam małżonka do apteki, przyniósł mi jakiś żurawinowy preparat (gin mówiła, że żurawinowe można), piję wodę i zagryzam resztkami suszonej żurawiny, którą mam w domu (jutro muszę kupić więcej). Kurde, no nie sądziłam, że to może tak bezobjawowo przebiegać!!