reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

reklama
a ja miałam cytologię w czerwcu i na razie gin nic nie mówił o jeszcze jednym badaniu. Mam go zapytać/poprosić?
Ja robiłam bo minął mi ponad rok od poprzedniej. Jakbym miała z czerwca to pewnie bym nawet nie zapytała o nią. Na pewno w kwestiach nowotworowych ta z czerwca jest ważna, jedynie kwestie odczynów zapalnych mogły się zmienić.. Zapytaj lekarza w sumie, co Ci szkodzi. Ale jakby powiedział, że nie robić to bym się nie upierała.

Ja robiłam bo minął mi ponad rok od poprzedniej. Jakbym miała z czerwca to pewnie bym nawet nie zapytała o nią. Na pewno w kwestiach nowotworowych ta z czerwca jest ważna, jedynie kwestie odczynów zapalnych mogły się zmienić.. Zapytaj lekarza w sumie, co Ci szkodzi. Ale jakby powiedział, że nie robić to bym się nie upierała.

mój kazał powtórzyć cytologię jak potwierdził ciążę, bo od ostatniej "minęło już pół roku". to chyba kwestia lekarza.

znalazlam jeszcze jedna fotke na ktorej widac co jest co:p na tym zdjeciu widac twarzyczke w przodu:) widac oczko nosek i buzie:) 20150223_085510.jpg

Załączniki

• 20150223_085510.jpg
    20150223_085510.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry