wichurka82
Fanka BB :)
Olga Zadzwon do przychodni szpitala w którym chcesz rodzic i zapytaj po którym tyg robia i sie umów normalnie w przychodni na ktg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie robią ktg u lekarza tam gdzie chodzę prywatnie bo on ma do pomocy położną i w poczekalni jest wygodna kanapa i tam ona podłącza zresztą bardzo fajna kobieta;-) a potem wchodzi się do lekarza żeby opisał zapis i to kosztuje 30zł...........a wiem ze w szpitalu też robią za 30zł ale już wtedy trzeba z zapisem do swojego lekarza jeszcze się udać.........
a słyszałam że jak ciąża przebiega wzorcowo to właśnie dopiero przy porodzie lub po terminie ktg
Olga jak chcesz w medicover ktg to musisz mieć skierowanie i się umawiać do położnej. To trwa 30-40 min wiec na wizycie nikt tego nie robi.jak mi w czwartek na wizycie nie zrobi KTG, to chyba pójdę na IP i tam poproszę, skoro można, bo kurcze nie miałam tego ani razu.
Mały Filip waży 3200g urodzi się 09.07. Szyjka się skróciła, ale nie wiem ile. Wszystko jeszcze pozamykane.