reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

Mama Patryka to mamy tyle samo ;-) ale powiedział że to jeszcze nie za mało tylko taka dolna norma... pewnie dlatego mam nieduży brzuch wszyscy się dziwią że nie długo rodze a bobas mój też do najmniejszych nie należy :-(
Wczoraj u gina była kobieta w 27 tc jak usiadła koło mnie to ja wyglądałam przy niej na 3 miesiąc :-D

reklama
Byłam dzisiaj prywatnie na usg i mała waży 2500g wszystko supcio.
Wkleję wam zdjęcie mała jest bardzo podobna do pierwszej córci. Na Tym 4d policzki są takie pulchniutkie hihi

Załączniki

• 1435001974512.jpg
    1435001974512.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 114
jak mi w czwartek na wizycie nie zrobi KTG, to chyba pójdę na IP i tam poproszę, skoro można, bo kurcze nie miałam tego ani razu.

jak mi w czwartek na wizycie nie zrobi KTG, to chyba pójdę na IP i tam poproszę, skoro można, bo kurcze nie miałam tego ani razu.

U mnie na wizycie ktg nie robią. Tylko w szpitalnej poradni. Może to wynikać z czasu badania. Minimalny czas ktg to 30 min. Olga umów się w szpitalu.

reklama
Ja tez nie mam robione ktg ani nic nie wspominal o tym. Ale w pierwszej ciazy pierwsze ktg mialam juz po terminie jak przyjeli mnie na szpital do wywolania takze sama nie wiem jak to jest i kiedy powinno sie robic

Do góry