reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

Ja tez jeszcze nic nie wiem na temat prenatalanych, ale spokojnie na pewno na wizycie za tydzień wystawi mi na nie skierowanie bo ona go nie wykonuje tylko odsyła do lekarza który jest 50km ode mnie ;)

reklama
Ja to sama się zapisuję, bo mój mnie nie kieruje na nie :/ no i muszę płacić 200zł ale czego się nie zrobi dla swojego spokoju :) ja mam w 20t3d to usg, 26 lutego :)

Ja mam usg 24ego lutego, 19 t + 5 d. Wizyta u nowej lekarki już jutro, trzymajcie kciuki, żeby okazała się lepsza niż poprzednia, bo jak nie to zostanę w czarnej d... :(

Ostatnia edycja:
mama patryka 100 gram hehe dobre ja to ponad 1kg w miesiąc :-D

połówkowe mam na koniec lutego to będzie 22tc u mnie gin nie zapisuje na konkretny termin tylko mówi przyjść za miesiąc a zapisać się można online wybierając sobie dogodną godzinę i dzień

Ja dziś zaliczyłam wizytę u nowej lekarki. Jest bardzo fajna, dużo lepszy miałam dzis z nią kontakt niż z poprzednią. Naczekałam się co prawda w tym medicoverze, no ale cóż - życie. Widziałam dziś dziecia krótko, serducho waliło 132 :) Szyjka w porządku, ciałem ketonowym w moczu mam się nie przejmować. Na następną wizytę mam zrobić mocz+morfologię i wymazy z pochwy i cewki moczowej. Z zaskoczeniem przyjęłam informację, że nic a nic nie przytyłam hehe.. w sumie się cieszę, ale myślałam, że będzie 1 - 2 kg na plusie, bo brzuszek już widać..

reklama
Do góry