reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

reklama
Sama jestem ciekawa jak to się stało że w 12 tygodniu lekarka powiedziała że to chłopak , w 15 lekarz powiedział że to za wcześnie a teraz w prawie 18 tygodniu lekarka zmienia zdanie i mówi że pomiędzy nogami nic nie widać... :zawstydzona/y:

Mój lekarz podczas badania w 13tc. powiedział, ze wtedy nie chce określać płci, bo wiarygodny obraz płci powstaje podobno po 15tc. Tak wiec ja z niecierpliwością czekam na poniedziałek :-)

Hania ma się w porządku i na pewno jest Hanią. Mam nawet podpisane zdjęcie- tam gdzie jest strzałka mogłoby "coś" odstawać- ale tego nie ma:-D 20150204_182012.jpg
Malutka jest większa o tydzień- termin z OM 12 lipca, z USG 5 lipca. Znajomy kazał zrobić połówkowe w 23 tygodniu- będziemy robić razem z echem serca. Myślałam, że zrobię w 21 tc, ale powiedział, że połówkowe powinno się robić między 23-25, bo już wtedy serduszko jest rozwinięte i można więcej zobaczyć.

Załączniki

• 20150204_182012.jpg
    20150204_182012.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 81
mnie połówkowe też wypada na 21, ale standardowo to 18-22 tydzień, z tym że mój gin mówił, żeby od razu w 18 tygodniu nie lecieć, tylko bliżej końca tego terminu 4-tygodniowego, nawet po 22 można.

ja jeszcze nie wiem kiedy połówkowe, pewnie da mi skierowanie 16-stego na wizycie. A tam gdzie chodze na połówkowe zapisują jak dzwonisz w 18 tyg, bo po amnio sie pytałam. Czyli wnioskuję, ze też będę po 20 tyg
Wiecie mamy różnicę ponad 4 tyg w ciążach więc to dużo ;-)

reklama
Do góry