reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, zdjęcia z USG naszych maluszków

reklama
Moinia, pewnie zauważam więcej szczegółów niż wy, ale USG najlepiej jest oceniać trzymając sondę w ręcę. Wtedy możesz kontrolować obraz. Ale przede wszystkim nie jestem specjalistą od ludzi i ich płodów ;P

Dziewczyny, w tym czasie zdjęcie w 3D/4D wyjdzie ładnie TYLKO i WYŁACZNIE chudej szkapie bez odrobiny tłuszczyku na brzuchu!!!!!
Ja mam tłuszczyk i ostatnio lekarka chciała mi zrobić (ja nie płacę dodatkowo za 3D) i się ze mnie śmiała, że przez mój tłuszczyk dzidziocha źle widać,i że dopiero ok. 25 tc bedzie widać.

Więc jeśli macie tłuszczyk na brzuchu to zdjęcie nie mogło wyjść dobrze, dzidzia jest za mała!!!!

Ja jestem taka szczuplutka bo ważę ledwo 43 kg a przed ciążą 39 kg ... :angry::wściekła/y:
Połówkowe mam 19 lutego ... zobaczymy... czy to prawda...

ja jestem juz po 4wizycie dzidzi wazylo 178g mialo 156 uderzen serduszka na minute i generalnie bardzo zdrowe bo ciagle fikalo koziolki a nizej zdjecie w 4d

Moje maleństwo ze wczoraj :) Uparciuszek nie chce do końca pokazać co ma pomiędzy nóżkami :-)

Załączniki

• IMG_0733.jpg
    IMG_0733.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry