annaoj
Te nasze maluchy najpierw zaserwowały nam leżenie a teraz sobie wygodnie siedzą i ani tyci, tyci im się nie spieszy
Ja dzisiaj miałam wizytę, no i ogólnie tak mała waży prawie 3300. Lekarz sprawdził przepływy i z łożyskiem wszystko w porządku, wody ok. Szyjka miękka, rozwarcie nadal na 1 palec ale gin. stwierdził, że główka jeszcze ucieka i nic na razie nie wskazuje na to, żebym zaczęła rodzić
A tak poza tym to Jaśminka ma podobno długie nóżki
I podobno ma włoski, jestem strasznie ciekawa czy na prawdę czy to po prostu USG takiego psikusa zrobiło
Jeśli nie urodzę do 14 września tak jak mam termin to 16 wizyta i potem mam mieć wizyty co dwa góra trzy dni
Ale to już lekarz powiedział będą wizyty darmowe( uff... na szczęście
Zobacz załącznik 580669bo nie wydoliłabym finansowo co dwa dni 150zł i tak przez 10 dni). A jeśli nadal w ciągu tych 10 dni po terminie nic samo nie ruszy to do szpitala pod kroplówki wywołujące będą je podawać przez 3 dni
Zobacz załącznik 580670a jeśli i to nie pomoże to najpóźniej 26 września cięcie
Zobacz załącznik 580671 Tak, że pozostaje modlić się abym nie przenosiła, a już największym szczęściem byłoby jakby Jaśminka przyszła na świat w środę lub w piątek bo wtedy mój lekarz ma dyżur w szpitalu i powiedział, że zaprasza
Z gorszych wiadomości w ciągu trzech tygodni strasznie skoczyła mi waga prawie o 4kg
Gin. od razu zapytał czy puchnę jest to prawdopodobnie z tym związane, no i mam dużo pić , sól już bardzo ograniczyłam a że to za bardzo nie pomogło na te opuchnięcia dzisiaj jeszcze dostałam zakaz na jej używanie
I ogólnie nie wiem nie wyobrażam sobie jedzenia w ogóle bez soli....No i kurcze z tego wrażenia zapomniałam nazwę tabletek, które mogę właśnie na te dolegliwości brać a nie powiedziałam lekarzowi żeby mi tą nazwę zapisał bo ja to mam gadzi łeb
A w piątek na 10:00 na ktg...