mika tak, według poprzedniego usg wczoraj miałam dokładnie ukończony 13tc, a wczorajsze usg podało, że 13t1d, no ale wahanie parudniowe może być No już tak na prawdę w 9tc masz ludka z ręcami i nogami hi hi ale teraz to już jak prawdziwi człowieczek wygląda. Jeszcze 2 tyg temu wyglądał bardziej jak ufo
reklama
Bonusowa gratulacje
Ja już też po wizycie, kurcze nie zapytałam a lekarz mi nie powiedział jak mam usytuowane łożysko...pewnie przez to, że dzidzia nie chciała współpracować i musiał się nieźle nagimnastykować, żeby pomiary porobić przezierność 1,44 kość nosowa obecna, powiedział, że wszystko jest w porządku. Nie mam takiego cudnego filmiku jak z Misią (ona się ślicznie pokazywała) ale jest. Chyba się później dodatkowo jeszcze gdzieś wybiorę. Płci jeszcze nie znamy, a pamiętam jak Misia się pokazała na początku właśnie tego badania pierwsze co to pupe pokazała
A to fotki z filmiku
Ja już też po wizycie, kurcze nie zapytałam a lekarz mi nie powiedział jak mam usytuowane łożysko...pewnie przez to, że dzidzia nie chciała współpracować i musiał się nieźle nagimnastykować, żeby pomiary porobić przezierność 1,44 kość nosowa obecna, powiedział, że wszystko jest w porządku. Nie mam takiego cudnego filmiku jak z Misią (ona się ślicznie pokazywała) ale jest. Chyba się później dodatkowo jeszcze gdzieś wybiorę. Płci jeszcze nie znamy, a pamiętam jak Misia się pokazała na początku właśnie tego badania pierwsze co to pupe pokazała
A to fotki z filmiku
gosheek
Fanka BB :)
jadzka najważniejsze ze sie łapiesz w widełkach, najwyżej będziesz dłużej luteine brała. Nie stresuj się. Swoją droga ciekawe jak bardzo luteina wpływa na wynik progesteronu? Tzn. Czy mocno zwiększa wynik?
iryska
Fanka BB :)
gratuluje udanych wizyt ameba,bonusowa super fotki:-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Gratuluję udanych wizyt, zdjęcia piękne.
Mam nadzieje, ze już tylko dobre wieści będziemy miały do opisania
Mam nadzieje, ze już tylko dobre wieści będziemy miały do opisania
reklama