reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

mika tak, według poprzedniego usg wczoraj miałam dokładnie ukończony 13tc, a wczorajsze usg podało, że 13t1d, no ale wahanie parudniowe może być :tak: No już tak na prawdę w 9tc masz ludka z ręcami i nogami hi hi ale teraz to już jak prawdziwi człowieczek wygląda. Jeszcze 2 tyg temu wyglądał bardziej jak ufo :-p

reklama
GOSHEEK 35,1 ng/ml wiem że łapię się w widełkach, ale kurcze przy dawce 2x3 luteiny powinien byc w górnej części widełek... Wole nie wiedziec jaki by był bez luteiny...

Bonusowa gratulacje :)
Ja już też po wizycie, kurcze nie zapytałam a lekarz mi nie powiedział jak mam usytuowane łożysko...pewnie przez to, że dzidzia nie chciała współpracować i musiał się nieźle nagimnastykować, żeby pomiary porobić :-D przezierność 1,44 kość nosowa obecna, powiedział, że wszystko jest w porządku. Nie mam takiego cudnego filmiku jak z Misią (ona się ślicznie pokazywała) ale jest. Chyba się później dodatkowo jeszcze gdzieś wybiorę. Płci jeszcze nie znamy, a pamiętam jak Misia się pokazała na początku właśnie tego badania pierwsze co to pupe pokazała :)
A to fotki z filmiku
12;13 tydzień 06.03.2013.1.jpg12;13 tydzień 06.03.2013.jpg

ameba gratulacje! super zdjęcia :) najważniejsze, że dzidzia się ładnie rozwija. ja jak dostanę filmik, to chyba non stop będę oglądać! :p

jadzka najważniejsze ze sie łapiesz w widełkach, najwyżej będziesz dłużej luteine brała. Nie stresuj się. Swoją droga ciekawe jak bardzo luteina wpływa na wynik progesteronu? Tzn. Czy mocno zwiększa wynik?

reklama
Do góry