reklama
Żołna
Fanka BB :)
My budujemy od podstaw. W przyszłym tygodniu rozkładają podlogówkę.my kupiliśmy stan deweloperski, dom jest na etapie odbiorów, więc wykończenie przed nami. a Wy?
PoczatkujacaPisarka
My stan deweloperski kupiony blizniak i czekamy na przepisanie mediów i licznikiJestem w podobnej sytuacji. Budujemy dom, w zasadzie to już końcówka. Mieliśmy się w te wakacje przeprowadzać.![]()
Też mam plany pomagać mężowi ale najwyżej będziemy dostosowywać się do rozwoju sytuacji
Izz96
To może ja Cię trochę pociesze, kilka dni przed zrobionym testem zachorowałam bardzo na covid, do tego usiadłam na nóż i musiałam przyjąć zastrzyk na tężca bo rozciełam sobie nogę a następnego dnia dostałam zapalenia dziąseł, że musiałam brac antybiotyk oczywiście to wszystko jak nie wiedziałam, że jestem w ciążyDziewczyny, czy w poprzednich ciążach chorowałyście z gorączką? macie jakieś doświadczenia? im dalej w las, mam coraz więcej złych myśli i martwię się, że będzie to miało wpływ na rozwój… @Grazyna97 Tobie już przeszło? @Catia.a jak sytuacja u Was?
![Clown face :clown: 🤡](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f921.png)
morticia_adams
Dziękuję za odpowiedźPakiet zdrowotny z PZU lub Compensy, prywatna opieka.
Ja od poniedziałku l4, lekarka kazała mi nie ryzykować po plamieniu. Mam więcej leżeć i odpoczywać. Ja planowałam po świętach wielkanocnych...
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
kaha216
Moderator
a miałaś gorączkę przy tym covidzie?To może ja Cię trochę pociesze, kilka dni przed zrobionym testem zachorowałam bardzo na covid, do tego usiadłam na nóż i musiałam przyjąć zastrzyk na tężca bo rozciełam sobie nogę a następnego dnia dostałam zapalenia dziąseł, że musiałam brac antybiotyk oczywiście to wszystko jak nie wiedziałam, że jestem w ciążySynek zdrowy jak ryba
![]()
Hej Mamuśki, mam 37 lat i syna 11-latka. 4 lata temu poroniłam bliźniaki, które od początku źle się rozwijały. Obecnie jestem w ciąży, testy wyszły pozytywne i beta te rosnie jestem 5 dni po spodziewanej @. Moje pytanie, dZisiaj 3 dzień z rzedu ( a były to tylko jednorazowe incydenty) miałam plamienia takie blado kakaowe, jak brunatna krew połączona z uplawami. Czy mogę to zaliczyć do plamienia implantacyjne go czy coś jest nie tak? Wizytę i USG mam dopiero we wtorek.
Strasznie się stresuje, nie chciałabym się rozczarować a jestem bardzo pozytywnie nastawiona na tą ciaze.
Strasznie się stresuje, nie chciałabym się rozczarować a jestem bardzo pozytywnie nastawiona na tą ciaze.
Żołna
Witaj, niestety w kwestii plamień nie umiem doradzić, ale może warto przyspieszyć wizytę?Hej Mamuśki, mam 37 lat i syna 11-latka. 4 lata temu poroniłam bliźniaki, które od początku źle się rozwijały. Obecnie jestem w ciąży, testy wyszły pozytywne i beta te rosnie jestem 5 dni po spodziewanej @. Moje pytanie, dZisiaj 3 dzień z rzedu ( a były to tylko jednorazowe incydenty) miałam plamienia takie blado kakaowe, jak brunatna krew połączona z uplawami. Czy mogę to zaliczyć do plamienia implantacyjne go czy coś jest nie tak? Wizytę i USG mam dopiero we wtorek.
reklama
No właśnie nie bardzo jest jak. Dzisiaj juZ sobota się kończy. Hmmm nie pamiętam jak to było w pierwszej ciążyWitaj, niestety w kwestii plamień nie umiem doradzić, ale może warto przyspieszyć wizytę?