reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Dziewczyny, czy w poprzednich ciążach chorowałyście z gorączką? macie jakieś doświadczenia? im dalej w las, mam coraz więcej złych myśli i martwię się, że będzie to miało wpływ na rozwój 🍤@Grazyna97 Tobie już przeszło? @Catia.a jak sytuacja u Was?
To może ja Cię trochę pociesze, kilka dni przed zrobionym testem zachorowałam bardzo na covid, do tego usiadłam na nóż i musiałam przyjąć zastrzyk na tężca bo rozciełam sobie nogę a następnego dnia dostałam zapalenia dziąseł, że musiałam brac antybiotyk oczywiście to wszystko jak nie wiedziałam, że jestem w ciąży 🤡 Synek zdrowy jak ryba :)

To może ja Cię trochę pociesze, kilka dni przed zrobionym testem zachorowałam bardzo na covid, do tego usiadłam na nóż i musiałam przyjąć zastrzyk na tężca bo rozciełam sobie nogę a następnego dnia dostałam zapalenia dziąseł, że musiałam brac antybiotyk oczywiście to wszystko jak nie wiedziałam, że jestem w ciąży 🤡 Synek zdrowy jak ryba :)
a miałaś gorączkę przy tym covidzie?

Hej Mamuśki, mam 37 lat i syna 11-latka. 4 lata temu poroniłam bliźniaki, które od początku źle się rozwijały. Obecnie jestem w ciąży, testy wyszły pozytywne i beta te rosnie jestem 5 dni po spodziewanej @. Moje pytanie, dZisiaj 3 dzień z rzedu ( a były to tylko jednorazowe incydenty) miałam plamienia takie blado kakaowe, jak brunatna krew połączona z uplawami. Czy mogę to zaliczyć do plamienia implantacyjne go czy coś jest nie tak? Wizytę i USG mam dopiero we wtorek.
Strasznie się stresuje, nie chciałabym się rozczarować a jestem bardzo pozytywnie nastawiona na tą ciaze.

Hej Mamuśki, mam 37 lat i syna 11-latka. 4 lata temu poroniłam bliźniaki, które od początku źle się rozwijały. Obecnie jestem w ciąży, testy wyszły pozytywne i beta te rosnie jestem 5 dni po spodziewanej @. Moje pytanie, dZisiaj 3 dzień z rzedu ( a były to tylko jednorazowe incydenty) miałam plamienia takie blado kakaowe, jak brunatna krew połączona z uplawami. Czy mogę to zaliczyć do plamienia implantacyjne go czy coś jest nie tak? Wizytę i USG mam dopiero we wtorek.
Strasznie się stresuje, nie chciałabym się rozczarować a jestem bardzo pozytywnie nastawiona na tą ciaze.
Witaj, niestety w kwestii plamień nie umiem doradzić, ale może warto przyspieszyć wizytę?

reklama
Do góry