reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

wzrost miał wtedy 6,9 cm ale to było tydzień temu wtedy to był 12t 3d, teraz jest 13t3d...

MAMA2009 bedze wszystko dobrze zobaczysz...

aaa i pytałam o płeć ale zapytał co ammy w domu i powiedziałam że chłopca i dziewczynke to powiedzial że nie chce na razie nam mówić...

reklama
fillil - jak dla mnie to dziewczynka, ja tam znawcą nubów nie jestem, ale jest moim zdaniem skierowany ku dołowi więc tak mają dziewczynki :tak:

przejrzałam fotki mojego Kurczątka i ten nub jest tak do gory skierowany, na kazdym zdjeciu jakby sie podnosil wicec chyba tak jak Lori mowi nub ku dolowi dziewczynka ku gorze chlopaczek :-)

carloska - bardzo mocno Cię przytulam... Wiem co teraz czujesz... Życzę Ci aby szybko w Waszym życiu pojawiła się radosna nowina - z którą od razu masz się z nami podzielić!

fillil - będzie dobrze! Pamiętaj, że ryzyko zawsze jest. Nikt nie da 100% pewności w żadnym wypadku. Najważniejsze jest pozytywne myślenie - a Ty takie teraz masz! Ja wiem, że będzie dobrze!

i ja po wizycie :)

fasolka ma 3,96cm i wygląda tak :
11 tydzien.jpg
lekarz powiedzial ze na jego oko to dziewczynka, ale tak na 55% bo niby widac odstajacy kikutek ale tak jak ktoras z Was wstawila wczesniej linka, 'te sprawy' w tym tyg ciazy wygladaja bardzo podobnie.
Mowil ze na podstawie tego jaki jest kat odchylenia na razie twierdzi ze dziewczynka :)

Po pierwsze co to jest ten NUB??

Wczoraj mialam wizyte i moj lekarz niczego niepokojacego nie znalazl. Szukal przez 30 minut i nie znalazl. Dobre wiesci jednak na koniec dodal, ze moze w UK maja lepsze maszyny do usg;/ Tym mnie zmartwil. Zwlaszcza, ze zdjecia ktore dostalaam... ja nawet nie wiem co tam na nich jest. Mowil tez ze nie szalec z przytulaniem bo kosmowka jest nisko na przedniej scianie czy cos takiego. Nie wiem tylk oco to znaczy.
Fasola ma 63mm, serduszko 150 uderzen na minute.

reklama
Do góry